Mondjatok érveket, hogy a francia miért hasznosabb a spanyolnál?
nem tudom meggyőzni az egyik évfolyamtársamat erről, pedig én tudom, hogy ez így van.
hiába beszélik többen a spanyolt, de Franciaország sokkal de sokkal jelentősebb ország, mint a spanyol nyelvű országok, és nyilván egy embernek nem az az életcélja, hogy kolumbiai kecskepásztor legyen, inkább lenne az ember egy francia üzletember. :D
ma 20:20
Egy magyar fórumon mondjuk az alaphelyzet nem az, hogy valaki az USA-ban lakik.
20:25
"az meg hogy Spanyolország fejlett ország az igen sántító állítás, a diktatúra bukása után fellendült az ország"
Nem a diktatúra bukása után kezdődött a fellendülés, hanem 1959-ben.
Spanyolország egyébként fejlett ország, nem kell lebecsülni, persze nem egy súlycsoport Franciaországgal.
Francia hasznosabb Magyarországon, de spanyol könnyebb. Azaz az a legrosszabb, ha valaki csak kicsit beszél franciául(az nem számít).
Franciák meg nem hatódnak meg, ha külföldi beszéli a franciát, nem is igazán híresek vendégszeretetükről. Sőt mivel nem tudod a franciát, lenéznek, ha még az angol sem megy.
Mivel én nem diplomata szeretnék lenni és nem akarok Brüsszelbe pályázatokat írni, spanyolt választom.
Nyelvi pótlék (már ahol) angol, német, francia után jár.
Ezek alapján többségnek(akik nem kapnak pótlékot, nem nyelvterületen vannak) spanyol jobb, persze itt mindenki rohan naponta államközi szerződéseket aláírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!