Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Hogy tudnám leírni angolul?

Hogy tudnám leírni angolul?

Figyelt kérdés

" Utolsó üzenetem volt, ha még egy alkudozó üzenetet ír nem írok vissza, hanem olyan negatív értékelést adok, hogy többet nem vásárolnak majd öntől.Ezen kívül feljelentem."

Elég fontos, köszi:)

2011. jan. 6. 13:56
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nem hivalkodok, van ott elég hülye, csak azért tettem hozzá, hátha az előttem válaszoló kolléga is oda jár. Egyébként sajnos nem vagyok megelégedve az ELTE-vel, mint sok más dolognak, ennek is csak a neve olyan húde... Mindegy, sok az ember, így nem tud olyan jó kis családias légkör lenni, mint a kisebb egyetemeken.
2011. jan. 10. 20:06
 12/15 anonim ***** válasza:
Ja, és nem azért vagyok okosabb, mert eltés vagyok, hanem mert sokat olvasok angolul, beszélgetek, így próbálom csiszolgatni az angolom:)
2011. jan. 10. 20:07
 13/15 anonim válasza:

14:16 vagyok

Szerintem ez megint egy felesleges leáltalánosítás. Az ELTE egy elég neves egyetem, ahova szerintem nehezebb bekerülni mint mondjuk a Pázmányra, vagy valamelyik másik olyan egyetemre ahol van bölcsészkar. Ettől függetlenül retardok mindenhol vannak, az ELTE BTK-n is, és más egyetemek karán is. Sajnos szégyen, hogy elég nagy átlagban igaz ma MO fiatalságára hogy MŰVELETLENEK. Erről nem az ELTE tehet, ahogyan arról sem ha valaki felvág azzal, hogy ő oda jár.

2011. jan. 11. 12:17
 14/15 anonim válasza:
Am ha valakinek nem tetszik az ELTE BTK az pattanhat, van más aki szeretne odajárni és te csak foglalod a helyét. Nem kötelező ott tanulni.
2011. jan. 11. 12:20
 15/15 anonim ***** válasza:
Köszi, majd egyedül eldöntöm, hogy 'pattanok'-e:) Nem tetszik, de van bennem annyi, hogy ha valamit elkezdek, azt végig csinálom. Szerencsére van annyi eszem, hogy nem jelent különösebb nehézséget az egész. Aki meg szerényebb értelmi képességekkel rendelkezik, nem kell egyetemre mennie és kész. Lehet szakmát is tanulni. Úgyhogy nem keltettél bennem lelkiismeret-furdalást:) Én megdolgoztam ezért, és nem érdekel más nyűge.
2011. jan. 11. 12:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!