Hogy tudnám leírni angolul?
" Utolsó üzenetem volt, ha még egy alkudozó üzenetet ír nem írok vissza, hanem olyan negatív értékelést adok, hogy többet nem vásárolnak majd öntől.Ezen kívül feljelentem."
Elég fontos, köszi:)
My last message was if he writes a bargaining message, I won't answer, ut I give such a negative feedback that no one buys from you. Apart from it, I denounce you.
Azt hiszem ez így jobb.
" Utolsó üzenetem volt, ha még egy alkudozó üzenetet ír nem írok vissza, hanem olyan negatív értékelést adok, hogy többet nem vásárolnak majd öntől.Ezen kívül feljelentem."
This was my last message. If you write me one more bargaining message I won't write back, but I'll give you such a negative feedback that noone will buy from you, and I'll take legal acts as well.
Másodéves angol szakos vagy egyetemen. Szerintem így jó.
Bocs, de attól, hogy "eltés" vagy, okosabb is vagy?:)
Nem az "eltén" készült az a videó amiben "eltéseket" kérdeznek névadójukról, márc. 15-ről, '56-ról? :) Azt hiszem, ott eléggé leszerepeltek a nagy "eltések", így megkérlek, ne azzal hivalkodj, hogy hova jársz. :) ( nem az előző válaszadó vagyok, csak véletlen találtam ezt a kérdést... )
Bocs, ha ezzel megsértettelek, akinek nem inge ne vegye magára! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!