Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Hogy tudnám leírni angolul?

Hogy tudnám leírni angolul?

Figyelt kérdés

" Utolsó üzenetem volt, ha még egy alkudozó üzenetet ír nem írok vissza, hanem olyan negatív értékelést adok, hogy többet nem vásárolnak majd öntől.Ezen kívül feljelentem."

Elég fontos, köszi:)

2011. jan. 6. 13:56
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
My message was last if he writes a bargaining message yet do not write, But I give negative assessment that more are not bought from you then.I denounce it apart from this.
2011. jan. 6. 14:09
 2/15 A kérdező kommentje:
Ha lehet ne webforditás
2011. jan. 6. 14:11
 3/15 anonim ***** válasza:

My last message was if he writes a bargaining message, I won't answer, ut I give such a negative feedback that no one buys from you. Apart from it, I denounce you.

Azt hiszem ez így jobb.

2011. jan. 6. 14:15
 4/15 anonim ***** válasza:
Ut = but
2011. jan. 6. 14:15
 5/15 anonim válasza:

" Utolsó üzenetem volt, ha még egy alkudozó üzenetet ír nem írok vissza, hanem olyan negatív értékelést adok, hogy többet nem vásárolnak majd öntől.Ezen kívül feljelentem."

This was my last message. If you write me one more bargaining message I won't write back, but I'll give you such a negative feedback that noone will buy from you, and I'll take legal acts as well.

Másodéves angol szakos vagy egyetemen. Szerintem így jó.

2011. jan. 6. 14:16
 6/15 anonim ***** válasza:
bocsánat:/
2011. jan. 6. 14:18
 7/15 anonim válasza:
Másodéves angol szakos vagyok*
2011. jan. 6. 14:23
 8/15 anonim ***** válasza:
Én is másodéves angol szakos vagyok, 'eltén', nem akarom a kedves kollégát piszkálni, de én a noone will buy után raknék egy nothing-ot, mivel a buy tárgyas ige, és így hiányzik onnan valami. Tehát: noone will buy nothing from you. Én így gondolom. A többi tökéletes, remélem a diáktársam nem vette sértésnek ezt a megjegyzést.
2011. jan. 6. 22:36
 9/15 anonim válasza:
Ha már mindenképp oda akarsz tenni valamit akkor én az anythinget tenném oda.
2011. jan. 7. 06:31
 10/15 anonim ***** válasza:

Bocs, de attól, hogy "eltés" vagy, okosabb is vagy?:)

Nem az "eltén" készült az a videó amiben "eltéseket" kérdeznek névadójukról, márc. 15-ről, '56-ról? :) Azt hiszem, ott eléggé leszerepeltek a nagy "eltések", így megkérlek, ne azzal hivalkodj, hogy hova jársz. :) ( nem az előző válaszadó vagyok, csak véletlen találtam ezt a kérdést... )

Bocs, ha ezzel megsértettelek, akinek nem inge ne vegye magára! :)

2011. jan. 10. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!