Hogyan mondják azt angolul, hogy "Belebetegszem a hiányodba. "?
Figyelt kérdés
Köszönöm.2009. jan. 20. 21:16
1/10 anonim válasza:
I'm dying in your absence
Nem teljesen ugyanazt jelenti, de a lényege stimmel. Szerintem így lehet a legfrappánsabban megfogalmazni, a betegséggel elég hülye mondatok lennének.
2/10 anonim válasza:
I become ill from your deficiency
3/10 anonim válasza:
A 22:26-osnak üzenem, hogy ha már webforditas.hu, azért leellenőrizni nem ártana. Ugyanis a deficiency az a gazdasági hiány, nem valakinek a távolléte miatt érzett hiány.:)
4/10 anonim válasza:
deficiency [n] hiány, elégtelenség, hiányosság, fogyatékosság, tökéletlenség
5/10 anonim válasza:
I will be ill without you. - Beteg leszek nélküled.
Ez nem pont az, amit kérdeztél, de saját kútfőből ezt tudom most mondani. :)
6/10 anonim válasza:
ugyan nem vagyok perfekt, de még én is tudom azt, hogy ennek az angol megfelelője a sick, amikor azt mondod, hogy rosszul vagyok tőle, belbetegszem, akkor "I'm sick of it".
7/10 anonim válasza:
Tapasztalataim szerint a sicknek elég negatív kicsengése van, tehát az 'I'm sick of you'-t nembiztos hogy bóknak venné egy anyanyelvű.
8/10 anonim válasza:
Nem is, mert a Sick of You, azt jelenti elegem van belőled.
9/10 anonim válasza:
ki a fene mondta hogy sick of you? csak azt mondtam, hogy a sick a megfelelője ennek a magyar kifejezésnek.
10/10 A kérdező kommentje:
Jólvan, fel ne koncoljátok már egymást :-D ...már nem aktuális. Köszönöm azért mindenkinek.
2009. jan. 21. 19:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!