Ez mit jelent? "It's as simple as that. "
Figyelt kérdés
Csomó helyen találkoztam már ezzel, de nem vagyok biztos benne.2010. nov. 12. 12:06
1/7 A kérdező kommentje:
Olvastam más kifejezéssel is, pl. it's as difficult as that" stb, de sohasem tudni, hogy az a "that" mire vonatkozik. Ezért gondolom, hogy állandósult kifejezés lehet...
2010. nov. 12. 12:12
2/7 anonim válasza:
Nagyjából annyit jelent, hogy : Ez olyan egyszerű.
3/7 anonim válasza:
ez olyan egyszerű mint az. szerintem ez szövegkörnyezettől is függ, hogy mire vonatkozik az a that.
4/7 anonim válasza:
Az "It's as simple as that" kb. annyit jelent: "Ez tök egyszerű" vagy "Ez ilyen egyszerű".
De az mondjuk a magyar mondatban sem teljesen világos nekem, hogy mire vonatkozik az 'ilyen' ;) Vagy épp az 'olyan' abban, hogy "Olyan finom volt." Milyen finom? :)
5/7 anonim válasza:
Olyan finomra az én variációim:
1. Olyan finom volt... mint amit a királynál ettem
1. Olyan finom volt! (olyan=felette=nagyon=rendkívül=különlegesen stb)
6/7 A kérdező kommentje:
Értem. Szóval ugyanaz, mintha azt mondanám: It's so simple!
2010. nov. 12. 16:42
7/7 anonim válasza:
Igen, olyasmi, de kicsit olyan, mint mikor magyarul azt mondjuk:
"Ennyi!".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!