Miért olyan meglepő, hogy tudok beszélni angolul?
Figyelt kérdés
Magánfogászaton voltam, ahol külföldi a fogdoki, így az asszistens fordított.
Aztán úgy gondoltam, hogy átváltok angolra én is, de nagyon meglepődtek. Nyilván nem egy nagy kommunikáció zajlott le, de mégis szokatlannak tűnt nekik.
Most tényleg ennyire nem beszélnek angolul vagy mindenkinél így reagálnak, aki tud velük beszélni idegen nyelven?
ma 12:59
1/5 anonim válasza:
Feltehetöen a legtöbben, akik elvileg tudnak angolul, azok sem beszélnek rendesen, másrészt nem feltétlen tudják elmondani a foggal kapcsolatos problémáikat, harmadszor meg a magyarok csak akkor szólalnak meg más nyelven, ha semmi más lehetöség nincs.
2/5 anonim válasza:
Fogorvosnál az is csoda, ha meg tud szólalni az ember... mondjuk az érzéstelenítő után, szádban a csővel, meg a doki két kezével, a fúróval...
3/5 anonim válasza:
Nahát, egy eset, amit egyszerre használhatok arra, hogy valami nagy életkérdést feszegessek, és hogy a nyelvtudásommal dicsekedjek...
4/5 anonim válasza:
Mi itt valószínűleg tudjuk, hogy mikor mire hogyan reagálnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!