Milyen nyelven lehetett a mondóka részlete?
Figyelt kérdés
Egy idősebb, "átkost" megjárt ismerősöm tanította, sajnos tőle már nem tudom megkérdezni. Valami olyasmi volt, hogy "eszta-peszta-kokodva, jut-e nő a monyodra?".
Milyen nyelven lehet az "eszta-peszta-kokodva" rész? Már, ha tényleg valami külföldi szöveg, vagy annak elferdítése, és nem valami totálisan jelentés nélküli halandzsa.
Mivel az ismerős a szovjet rendszerben nevelkedett, és kicsit szlávos akcentussal adta elő, régen az oroszra gyanakodtam, de a ruszkik más szót használnak az adott testrészre, viszont a szlovákban van hasonló szó (kokot).
szept. 7. 22:04
1/5 anonim válasza:
Szerintem aszta-paszta lesz.
A kutyafáját, a mindenit.
Kokodva - nem tudom
2/5 anonim válasza:
Halandzsa lesz az. A legtöbb okkult írás abban van.
4/5 anonim válasza:
Mint - tojás/here
A kutyafáját (te) pöcs, jut e nô a tojásodra/herédre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!