Au pair-ek! Ti készültetek angol nyelvű gyermekjátékokkal, gyermekdalokkal, mondókákkal a kint töltött időre?
Szia! szerintem mindenképp készülj (ha már az ötlet ott van a fejedben:)), mert minden gyerek imádja az ilyen ölbeli dolgokat. intim, biztonságos érzés neki, nagyon megszeretnek és anyuka is elismerő lesz. :)) én angolos óvónéni hallgató vagyok, és 1 múlva megyek ki, és nyomatni fogom ezeket. itt van pár gyűjtemény:
a legtöbbön persze szinte ugyanazaok vannak, de lehet szemezgetni. dallamot te is tudsz hozzá kitalálni, meg mozdulatokat, de rengeteg van youtube-on is. sok sikert! ;)
Szia! szerintem mindenképp készülj (ha már az ötlet ott van a fejedben:)), mert minden gyerek imádja az ilyen ölbeli dolgokat. intim, biztonságos érzés neki, nagyon megszeretnek és anyuka is elismerő lesz. :)) én angolos óvónéni hallgató vagyok, és 1 múlva megyek ki, és nyomatni fogom ezeket. itt van pár gyűjtemény:
a legtöbbön persze szinte ugyanazaok vannak, de lehet szemezgetni. dallamot te is tudsz hozzá kitalálni, meg mozdulatokat, de rengeteg van youtube-on is. ilyen pici gyerekeknél azért sokfélét nem kell még csinálni, mert úgysem tudják megjegyezni és ugye élvezetesebb, ha ismert nekik. :) sok sikert! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!