Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » 3 év alatt spanyol C1 lehetséges?

3 év alatt spanyol C1 lehetséges?

Figyelt kérdés

szept. 3. 20:50
 1/8 anonim ***** válasza:
18%
Nem..egyetlen C sem fog spanyolul tanulni neked
szept. 3. 21:21
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Honnan indulva, mennyi időt és energiát szánva rá?
szept. 3. 21:35
 3/8 A kérdező kommentje:
Pár hete tanulom, egyetem végére kell tudni, ami még 3 év
szept. 4. 04:02
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Elég, persze ebben benne van az átlagos affinitás meg az átlagos szorgalom/időráfordítás feltételezése is.
szept. 4. 09:20
 5/8 anonim ***** válasza:
Én pont kb 3 év alatt tanultam meg és jutottam el DELE C1-ig, talán még kicsit kevesebb is volt pár hónappal mint 3 év. De nekem volt magántanárom majdnem végig, plusz olasz "előképzettségem" (kb középfok, ami mára már kopott, de akkor még erősebb volt). Szóval lehetséges igen, sok sikert.
szept. 4. 09:55
 6/8 anonim ***** válasza:
77%
Ismerősöm 1 év alatt csinált a nulláról B2-t, szabadidőben külön tanár nélkül. Ha akár már most állsz egy B2 szintjén vagy ha még nem is, de mindent is spanyolul olvasol, hallgatsz, akkor bele tud menni a fejedbe, igen.
szept. 4. 17:54
 7/8 anonim ***** válasza:
70%
Simán elég. Spanyol a legkönnyebben, leggyorsabban tanulható nyelvek közé tartozik, ha rászánod az időt.
szept. 5. 09:46
 8/8 anonim ***** válasza:
Kb reális.De persze nagyban függ attól is, hogy mennyi időt szánsz a tanulásra illetve tanultál-e már római nyelvet
szept. 7. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!