11/17 anonim válasza:
Szia! Szerintem úgy fogja csinálni, hogy úgy csináltatja, hogy majd megcsináltatja és úgy csinálják neki ahogy csinálták, tudod
12/17 A kérdező kommentje:
Ez nem rendes válasz. Hogy csinálják meg ilyenre? Ezt lehet vágás nélkül is?
szept. 4. 16:41
13/17 anonim válasza:
Vágás csak akkor kell, ha most hosszabb a haja. Ne légy már ilyen életképtelen, ezt magadtól is ki kell tudnod találni.
14/17 A kérdező kommentje:
13 Nem vagyok az, csak kíváncsi vagyok, hogy bármilyen hosszúságú hajat be lehet-e így göndöríteni. Amúgy ilyen.:
szept. 4. 18:30
15/17 anonim válasza:
Miért ne lehetne?? Egyedül a milliméteresen rövid hajat nem lehet begöndöríteni. Az más kérdés, hogy minél hosszabb (és így nehezebb) a haj, annál hamarabb elveszítheti a formáját a gravitáció miatt, de azt egy kis hajlakk megoldja.
16/17 A kérdező kommentje:
szept. 4. 20:00
17/17 A kérdező kommentje:
szept. 10. 18:57
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!