1/17 anonim válasza:
Ezen a szombaton Jason és én feltámasztjuk retro hajunkat és ruháinkat az éves ProgPower USA-ban, Atlantában, én pedig a fejét simogatom a szett alatt, ahogy ezen a képen is látható!
Valójában az ebédidőben fogunk játszani a helyszín Loft részében, amiről úgy hallom, már elfogyott, így nem is tudom, miért reklámozom a koncertet... ó igen, emlékszem, csak azért, mert!
2/17 A kérdező kommentje:
szept. 3. 10:39
3/17 anonim válasza:
Feltámaszt: visszahoz a halálból. Magyarán régen ilyen volt a haja, már nem olyan, de most megcsinálja, hogy olyna legyen, mint régen.
4/17 A kérdező kommentje:
Úgy értem, hogy vágat belőle valamennyit? Vagy hogy csináltatja ilyenre?
szept. 3. 11:31
5/17 anonim válasza:
Honnan a francból tudjam? Attól függ, milyen most a haja. Ha hosszabb, nyilván vágat belőle, ha egyenes, nyilván bekreppeli, ha rövid, nyilván rakat póthajat. Józan paraszti eszedet használd, ha van.
7/17 A kérdező kommentje:
szept. 3. 11:58
8/17 Thunderfairy válasza:
Nagyon érezni az 1-es válaszából hogy miért ne forditsunk szó szerint. Abszolut érthetetlen lett a forditás.
9/17 anonim válasza:
#8. Értem amit akarsz mondani, de ha valaki nem full sötét feltudja fogni…
10/17 A kérdező kommentje:
Egyébként hogyan csináltatja olyanra, mint a poszttal kapcsolatos képen? Lehet vágás nélkül is olyanra csináltatni?
szept. 4. 15:54
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!