Lehet, hogy hülye kérdés, de?
Egy könyv, ami nem erotikus pont azért nem az, mert nincs részletesen leírva benne semmi erotikus jellegű dolog.
Erős ellentmondás van a kérdésedben.
Egy könyvnek többféle műfaja is lehet, de nyilván van egy dominánsabb, ami alapján forgalmazzák. Utóbbi miatt nem erotikus mű a Tűz és jég dala sorozat, bár nem mondanám, hogy különösebben részletesen ír le konkrét aktusokat. A "lényeg" előtt mindig elvág a történet, az pedig nem erotika, hogy karakterek beszélnek róla.
Először el kéne dönteni, hogy egyáltalán van-e lényege a történet szempontjából, hogy részletes szexjeleneteket írnál (többségében nincs).
Lehet hogy borzasztó példa, de pl Stephen King: Az-ban elég részletes és hosszú szexjelenet van, annak ellenére, hogy az aztán biztosan nem erotikus könyv.
Jo, bocs, én mondtam hogy hülye kérdés lesz :D Csak nem igazán vagyok tisztában a zsáneri megkülönböztetésekkel, nem sok erotikusat olvastam.
Köszönöm szépen a válaszokat.
(A 18+ nem hátrány a könyvhöz, mármint témájában eleve 16-17-ről indulna. És disztópiáról van szó.)
#8: a nőiesség egészen mást jelent. Nem ismerjük a szövegkörnyezetet, de ilyen szócsere az értelmetlentől a félreérthetőn át az ostobaságig bármit eredményezhet.
Kérdező: van egy csomó online szinonimaszótár. Használd.
#6 akkor ez miert gond?
Amugy az prudsegnek tunik
lehet ezt obszcenitas nelkul is
mivel erotikus dologrol van szo hogy lehetne nem erotikus?
#1 ezt mar leirta
ettol meg a konyv nem lesz erotikus konyv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!