Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Patrik youtuber végleg befejez...

Patrik youtuber végleg befejezte a youtuberkedést?

Figyelt kérdés
Jómagam is könyvmoly vagyok, és érdekelne, hogy mostanában miért nem csinál már videókat? Nagyon szerettem sok könyv ötletet adott amik általában nálam teljesen be is találtak? Ha valaki tud esetleg róla bármit is az meg írná? Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!😉

#könyv #YouTube #olvasás #hiány #Patrik #YouTuber #A kérdés lehet értetlen elsőre #ezért bocsi #máshogy nem tudtam megfogalmazás
2018. jún. 11. 16:09
 1/3 anonim ***** válasza:
19%
Remélem igen
2018. jún. 11. 16:14
 2/3 anonim ***** válasza:
57%
Kérdezd meg tőle.
2018. jún. 11. 16:20
 3/3 A kérdező kommentje:

'Kedves' első válaszoló! Válasz egyszerű.. NEM TUDOM. Hagyjuk már ezt az uralkodást. Ilyen egyszerű: Nem iratkozol fel, nem nézed meg a videóit (egyértelműen), soha nem látsz róla videókat, ha ezeket megcsináltad. És ha nem lenne egyértelmű (leírom a gyengébbek kedvéért=kedvedért) ment a pacsi!!! Ja, de a PIROS!😉👉👎

Éés.. második válaszoló, írtam neki.

Egek,ilyenek az emberek.. Na mindegy.

2018. jún. 12. 07:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!