Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Van még rajtam kívül, aki azt...

Van még rajtam kívül, aki azt hitte,hogy a tírliszt-et tearlist-nek kell írni? Most láttam először leírva,mindig szomorú,negatív dolgokat említve/felsorolásakor hangzott el,meg voltam győződve, hogy az könnylista.

Figyelt kérdés

Pedig tier list. :)

Azt hittem,hogy ez egy netes szleng arra vonatkozóan, amikor ciki, kellemetlen, cringe, égő, siralmas dolgokat sorolnak fel.

De ez elvileg szintlista. Nekem még a nyakkendő/ méginkább csokornyakkendő jutott eszembe erről a leírásmódról, hogy csokorba-szedik. De akkor lehet, hogy ezek ilyen lépések, fázisok, mint amikor geometriából leírtuk a szerkesztés menetét. :)

ápr. 22. 12:50
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

( #3.-nak mégegy ilyen iiegészítés,meg nekem a 8-as kommentemhez. :) )

Vagy hogy pl egy dolgozat,ami 'B'-t "ér"

Hogy mintha az adottt dolog,amit nézünk(pl egy süti),pl írna egy dolgozatot,és az B-s lenne.

pl

Imi:Petike,hanyas lesz a dolgozatod?

Iza:Áh,Petike mindig B-t ír. :)

Meg pl a kajás videóban ott pl asszem,talán nem is volt F, aminél furán hangzott volna, hogy pl F-tier; (Efftír, mert akkor az inkább Effet ír lett volna.) Mert olyan kajából nemigen lehet rosszat csinálni. :) Talán már E se volt, de talán igen. :)

Ja meg,hogy maga a lista olyan szomorúan nevetséges, hogyha azt meglátja valaki, pl. konkrét listát,akkor azt sem tudja, hogy sírjon, vagy nevessen,mert annyira gáz egy-egy adott szitu, ami a listán szerepel.

ápr. 23. 12:16
 12/15 A kérdező kommentje:

*áh,megint nem pontosan írtam teljesen, tehát, hogy így írna egy kaja is egy dolgozatot,

a másik meg egy olyan szitu, amikor a gyerekek beszélgetnek egy dolgozatról, hogy B-t ír, mintha a sütemény is így írna, mint a gyerekek.

ápr. 23. 12:21
 13/15 A kérdező kommentje:
*a #11-es komment alja meg az a szituáció,amit az 1-es kommentben írtam.
ápr. 23. 12:23
 14/15 anonim ***** válasza:
46%

Ex van mikor a magyarok a magyar fonetikus szerint ejtenek ki idegenszavakat, mert nincs ta magyar szo? 😂

Sok azt sem tudja mit jelent, helytelen szitukban használják.

But , hey, so cool!

ápr. 24. 07:41
 15/15 A kérdező kommentje:
:)
ápr. 24. 11:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!