Milyen sorozatot nézzek vagy hanganyagot hallgassak, ami fejleszti az angol nyelvtudásom?
10-es, felírtam, hogy a rádiós anyagokra rákeresni, illetve egy másik hszben ajánlott sorozatot is. A rádiós anyag autóban is jól használható, köszönöm a tippet, remélem találok sokat.
11-12: szarkasztikus voltam. A British English-t lefordítani magyarra annyi fordítási készség vagy angol tudás sem kell, mint a Superman-t.
Ugyanakkor a 12esnek valóban igaza van azzal kapcsolatban, hogy soha egyetlen tanártól nem hallottam magyarul, mindenki angolul használta. Olyat persze már hallottam, hogy az amerikaiak így, az angolok pedig így mondják.
Magyarul pl. tanártól már csak azért sem hallhattam, mert kizárólag angolul szólalt meg az órákon.
Köszönöm a hozzászólásokat.
"min. dupla annyi, mint te. Min! 🙂 De ha tippelnem kellene 2,5 is megvan az."
Az igen! Akkor állati jól tartod magad! :DD
Hogyan ünnepelted a századik szülinapodat? :D
Amik nekem sokat segítettek Lucifer,NCIs ès egyèb változatai X akták,Sherlock és Watson(a Johhny Lee Miller,Lucy Liu) változat.
Es animek
"A 17 éveseket nem tanítják meg már számolni sem? :)"
Hát, egyre kevésbé, úgy hallom, de engem még megtanítottak.🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!