A "takony" szó inkább vulgáris vagy teljesen rendben van, vagy van a hétköznapi nyelvben elfogadottabb formája? Vagy csak az átlagos ember kapcsol ehhez a szóhoz negatív kontextust? A takony szó az "csúnya" szó vagy teljesen normális? Tovább.
Figyelt kérdés
Úgy értve például, hogy azt is lehet "csúnyán" mondani, hogy "sz.r" vagy pl. úgy is, hogy széklet.
Húgy -> vizelet - bár itt is valószínűleg a húgy is megfelelő, hiszen a húgyhólyagnak is az a neve, hogy HÚGYhólyag, nem pedig vizelethólyag.
Mit tudtok a takony szóról?
És milyen szinonimái vannak?
De nem gyerekeknek való szavakra gondoltam, hanem felnőtt emberek közti kommunikáció során.
2024. jan. 3. 15:29
11/17 A kérdező kommentje:
Semmi értelme törölni az ilyen kérdéseket.
Ennél sokkal sokkal durvább, szándékosan trágár vagy vulgáris kérdéseket pedig sokszor otthagynak.
Amúgy én is kérdeztem már a takonyevéssel kapcsolatban évekkel ezelőtt, azt nem törölték, legalábbis nem tudok arról.
Keress rá. Igaz, nem sok válasz jött.
2024. febr. 18. 14:36
12/17 A kérdező kommentje:
2024. febr. 18. 14:39
13/17 BringaManó válasza:
kérdés törlése? volt ilyen javaslat?....
14/17 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy nem olvastál egy hozzászólást. Úgy tűnik, hogy törölve lett. Csak arra reagáltam, de így persze érthetetlen, hogy miért.
2024. febr. 18. 16:22
15/17 BringaManó válasza:
ja?, azt tényleg nem, kösz.
16/17 anonim válasza:
Szerintem azért, mert arra panaszkodtam, hogy egy …admin törölte az egyébként tudományos kutatásnak készült kérdésemet az orrváladék elfogyasztásáról. Az adminok sajnos rendkívül mimózalelkűek ezen az oldalon, ami megengedhetetlen lenne ebben a szakmában.
17/17 A kérdező kommentje:
Sajnálom, hogy így járt a hozzászólásod.
2024. febr. 18. 23:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!