Mi a fene történik a világgal?! LMBTQ-propaganda (célpontban a gyerekekkel), keresztény-gyűlölet, fehér-gyűlölet, ...lassan már csak az abnormális / groteszk az elfogadott, a normális pedig szinte bűnnek számít.
Sajnos egy nem létező pajzsról beszélsz.
Mindenkinek lehet hibát találni a munkájában. A romát a homo-t, a bárkit simán elküldik valami kamu okkal. Az elbocsájtások alkalmával az esetek 99.99%-ben nem a valódi okot fogják közölni. Leírni meg végképp. Úgyhogy semmilyen pajzs nincs. Semmilyen.
Végig kéne egyszer nézni a történelmet, mivel én nagyon kíváncsi lennék, hogy milyen időközönként voltak szítva a társadalomban az ellentétek és mennyire kellett kelteni a zavart, hogy jobban lehessen benne "halászni" és a hatalmat átmenteni. Vajon ugyan ilyen rossz érzése volt a royalistáknak a jakobinusokkal szemben vagy a királypártiaknak a demokratákkal szemben vagy abban az időben mennyire gondolták ugyan ezt az emberek, hogy megörült a világ főleg az I. II. VH alatt.
Bár azt sosem értettem, hogy emberek most élnek a legrosszabb világban, de akkor nekik sokkal jobb lenne esetleg a vörös-fehér terror, a jakobinus diktaturában vagy esetleg a III. Birodalomban élni? Nekem azért nem hiányoznak az utcáról a napi guillotine-nal történő lefejezések. Persze ha tényleg így volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!