1/14 anonim válasza:
Ha nem tudnak kínaiul akkor oroszul.
2/14 Barnabas333 válasza:
Én Angolul kommunikálok velük.
3/14 anonim válasza:
Semmilyen nyelven. Megtanulnak pár szót magyarul, jellemzően "kici, nadzs, óccó" és nagyjából ennyit.
A kínaiak a közhiedelemmel ellentétben az egyik leginkább integrálódni képtelen, integrálódni nem akaró lakosság világszerte. Rengeteg Nyugati ország egyértelműen kifejezte hogy nem kér a kínaiakból. Nekünk magyaroknak csak azért tűnik szimpatikusnak, mert jellemzően nem agresszívek mint a romák. De attól még egyáltalán nem integrálódnak, hanem szubtársadalmat képeznek és elveszik maguknak az életteret.
4/14 anonim válasza:
Én úgy emlékszem, hogy kivolt annó plakátolva, hogy, ha Magyarországra jössz, be kell tartanod a törvényeinket, tiszteletben kell tartanod a kultúránkat, ergo, nekik meg kell tanulniuk magyarul...
6/14 Barnabas333 válasza:
3-as A Kínaiak gyerekei már tudnak magyarul elárulom, a fiamnak 2 osztálytásra is Kínai, sima magyar osztályba járnak és beszélik a nyelvet.
7/14 anonim válasza:
6) és van aki szóbaáll velük az iskolában vagy ki vannak közösítve?
8/14 Barnabas333 válasza:
7-es nem vagyok ott az órákon, de tény mivel a szülők nem tudnak magyarul, szülinapozásra kevésbé vannak meghívva sulin kívül.
9/14 anonim válasza:
Magyarul nem tudtak integrálódni.
10/14 anonim válasza:
A gyerekeik már olyan szépen beszélnek magyarul, mintha itt születtek volna :-)
Semmi akcentus, és kifejezetten szép beszéd, élvezet hallgatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!