Hogy van az angolul hogy félrerántani a kormányt?
Pl ha azt akarom mondani hogy
"Félrerántotta a kormányt, és majdnem nekemjött"
Mivan nem tudod magadtól használni a fordítókat a 21. században? Másfelől tanulj meg először helyesen írni mert tolmácsként ennyit tudtam kihozni ebből a mondatból mivel nem létezik olyan szó hogy "nekemjött"
Ezt még ingyen lefordítottam neked C3 szinten beszélő anglisztika PhD végzettségemmel:
"Pulled the government, and almost nekemjött"
#1-es!
Téged ki bántott? 😃
Hatalmas Tájparaszt vagy, a cégedet is égeted, aki ilyen embereket alkalmaz, mint te vagy. A fali pókot nem bíznák rád, nemhogy egy tolmács melót!
Nem tudom, hogy felvágni szerettél volna vagy csak éreztetni, hogy mekkora ember vagy?
Hát tudod egy Angalisztika szakot bárki el tud végezni. Legalább 1000-szer könnyebb, mint az orvosi és meg szerintem keveset is mondtam.
Szeretnélek tájékoztatni, hogy a “nekemjött” szó létezik a magyarban!
Valószínűleg ellógtál pár egyetemi órát!
Ha valóban tolmács lennél pontosan tudnád, hogy a Google fordító, sőt bizonyos fordítók egy bizonyos szint felett már nem javallott használni.
Kíváncsi lennék én arra a C3 angol nyelvtudásra, merthogy te a felsőfokú angol nyelvvizsgán az eutanáziáról és hasonló dolgokról amik még tételek nem tudtál beszélni az hótziher.
Szerintem még az A1-ed sincs meg angolból!
Fura, hogy te beszélsz itt helyesírásról, mikor a tied még rosszabb, mint a kérdezőé! A vesszőket hírből sem ismered 😃
Szóval nem nagy valami ez az angalisztika, minden hülyét felvesznek, ennyire azért ne legyél már büszke rá, hogy éppenhogy csak sikerult elvégezni egy kamubüfészakot. 😀
Esetleg yanked (bár biztos lesz, aki megállapítja, én milyen nulla vagyok angolból :) - kedves kettes: nekem jött... és csak én nem találtam a megoldást a hozzászólásodban?
He/She yanked the steering wheel and almost bumped into me/crashed agaist me (azért ebben a "nekem jött"-ben én sem oly biztos:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!