Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Egy angol hanguzenetet hol...

Egy angol hanguzenetet hol tudnék lefordítani?

Figyelt kérdés
A szerelmem küldte,angolul beszélünk és nem értek 2 fontos szót. Pont azt magyarázza hogy miért nem akar velem lenni.
2023. jún. 22. 22:30
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Megpróbálhatod a googlr translate-nek lejátszani.
2023. jún. 22. 22:53
 12/22 anonim válasza:
100%

You are way too crazy= számomra túl őrült vagy.

Ha nem tudod linkelni, legalább fonetikusan írd le, illetve írd be a többi szót, abból szerintem ki fogom tudni következtetni az üzenet lényegét.

De már ebből kiderül, hogy veszett fejsze nyelés....

2023. jún. 23. 04:17
 13/22 anonim válasza:
*nyele
2023. jún. 23. 04:18
 14/22 anonim ***** válasza:
63%
Kuld el nekem privatban es lefotditom neked. Ha erthetoen beszel akkor megfogom erteni, ha megsem akkor megkerdezem egyik kollegat aki amerikai, ha o nem erti akkor senki :D
2023. jún. 23. 15:42
 15/22 anonim ***** válasza:
76%

Küldd el neki hangüzenetben, hogy nem értesz két szót.

Egyébként mi értelme olyannal kezdeni, akivel nem beszéltek egy nyelvet? Még akkor is mennyi félreértés meg meg nem értés van, ha mindkét félnek a magyar az anyanyelve!...

2023. jún. 26. 08:32
 16/22 A kérdező kommentje:

Azóta már sikerült lefordítatni köszönöm....

Sőt ,tegnap küldött még egy üzenetet amiben taglalta hogy ertsem már meg hogy nem a kinezetemmel van gondja hanem nem szereti a szemelyisegemet,szerinte nem vagyok tisztelettudo ( legalábbis az " you have no respect for me " számomra azt jelenti ) vagy hogy nem tisztelem ,makacs vagyok ,őrült ,temperamentumos,és emiatt soha de soha de soha nem leszünk együtt.

Erre válaszoltam hogy érdekes ,eddig ez nem tűnt fel neki ,meg amíg kérte a szexi videókat ,addig nem volt baj a személyiségemmel.

Már 6 hónapja ezt csináljuk,havi 2x találkozunk általában de úgy néz ki hogy már abszolút elege lett belőlem.

De mivel ismerem magam és tudom hogy egy jo ember vagyok ( ez 1000000%) ezért arra tudok csak következtetni hogy nem vagyok elég szép a számára vagy talált valaki mást akivel jobban megertik egymást.

Ezt párszor letagadta de sajnos a legtöbb férfi ilyen. Soha nem mondana el hogy más nője is van .mondtam is neki hogy biztos ezért ,szerinte meg ok nélkül gyanusitgatom és ebből is elege van .

Viszont ha tényleg tetszenek neki és teljes mértékben meg lenne elégedve a kulsommel ,bizonyára nem a személyiségemmel foglalkozna amivel amúgy nincs nagy baj.

Értitek hogy mit mondok ?

Egy csúnya vagy kevésbé szép nőnek a férfiak kevesebb mindent néznek el es minden külső és belső hibáját egyből látják.

Viszont ha egy szőke bombázó lennék ,bizonyára nem azt mondogatna hogy nem bir elviselni hanem már az eljegyzési gyűrűt keresne a boltokban .

Csak azt nem értem hogy ha már ennyire nem kedvel ,miért nincs annyira tökös hogy oda állna elem és megmondana hogy : Juli bmeg,amennyire őrült vagy ahhoz nem vagy elég szép és majd találok szebbet ( nem fog mert nem egy Adonisz) vagy bocs, de találtam mást .

Miért olyan nehéz őszintének lenni ?

2023. jún. 26. 09:12
 17/22 anonim ***** válasza:

"érdekes ,eddig ez nem tűnt fel neki ,meg amíg kérte a szexi videókat ,addig nem volt baj a személyiségemmel. Már 6 hónapja ezt csináljuk"

Totál hülye vagy, tudsz róla?!

Szart ő a személyiségedre. Szexi videókat akart, hogy legyen mire kivernie. Megkapta, amit akart, és abból, hogy elküldted neki a videókat, megbizonyosodhatott róla újra és újra, hogy milyen a személyiséged (olyan, aki semennyire sem tiszteli saját magát sem - és akkor nyilván más embereket sem). Legtöbb nőnek nem olyan a személyisége, hogy küldött volna neki szexi videókat, neked meg olyan.

"havi 2x találkozunk általában de úgy néz ki hogy már abszolút elege lett belőlem"

Ő hamarabb felismerte, hogy ez egy teljesen vállalhatatlan kapcsolat sok szempontból is, miközben te még mindig nem fogtad fel. Ő tiszteli saját magát annyira, hogy véget vessen ennek az egésznek, te viszont nem fogod fel ésszel, hogy számodra is az lesz a legjobb, ha végre vége szakad. Annyira nem tiszteled saját magadat, hogy el sem vagy hajlandó gondolkodni a szakítás lehetőségén, azon kapálódzol, hogy hogyan ne legyen vége...

"De mivel ismerem magam és tudom hogy egy jo ember vagyok ( ez 1000000%)"

Saját magaddal szemben egyátalán nem vagy jó! Ha egy kicsit is jóban lennél magaddal, nem ribizliskednél mindenféle ismeretleneknek szexi videókat küldözgetve! És ha még saját magaddal szemben sem tudsz még ennyire sem jó lenni, akkor mire számíthat bárki, akivel kapcsolatba kerülsz? Semmi jóra. Ő ezt felfogta és rájött, hogy ezért aztán semmi értelme az egésznek.

"ezért arra tudok csak következtetni hogy nem vagyok elég szép a számára vagy talált valaki mást akivel jobban megertik egymást"

És akkor mi van? És akkor ebből mi következik? Hogy itt tipródjál, aztán küldjél neki még több szexi videót, vagy az, hogy felejtsd el őt és kezdd el tisztelni saját magadat végre legalább annyira, hogy nem küldözgetsz mindenféle idegennek szexi videókat magadról?

"a személyiségemmel ... amivel amúgy nincs nagy baj"

Szerinted. Szerinte meg nagyon is nagy baj van vele: akkora baj van vele, hogy emiatt szakítani akar veled.

Különben meg minden olyan pasi, akinek egy csöpp esze van, sokkal inkább a nő személyiségével foglalkozik, mert hosszú távra tervez, nem pedig csak eszközként kell neki a nő(ről készült szexi videó).

"Értitek hogy mit mondok ?"

Értjük: azt taglalod, hogy mennyire vagy hülye. Eléggé.

"ha egy szőke bombázó lennék ,bizonyára nem azt mondogatna hogy nem bir elviselni hanem már az eljegyzési gyűrűt keresne a boltokban"

És ha így lenne, azzal mire mennél? Mire mennél egy olyannal, akinek csak a kirakatba kellesz, mint egy kirakati báb, akit ha útban van, arrébb dobhat bármikor?

"Csak azt nem értem hogy ha már ennyire nem kedvel ,miért nincs annyira tökös hogy oda állna elem és megmondana hogy..."

Azért, mert másik országban él. Vagy nem? Mindketten magyarok vagytok, úgy beszéltek egymással angolul?

Miért olyan nehéz őszintének lenni ?"

Miért vársz el őszinteséget olyantól, akit nem is ismersz?

2023. jún. 26. 18:43
 18/22 A kérdező kommentje:

Ismerjük egymást . Ausztriában élünk ,tőlem 20 kmre el.

Nem osztrák és ezért beszélünk angolul .

A 6 hónap alatt többször találkoztunk de most Angliában van üzleti ügyek miatt és havi 2x találkozunk.

( Tényleg üzleti ügy, azt már lecsekkoltam)

Nem azért nem tisztel mert ribizli vagyok és nem azért mondja hogy nem tisztelem hanem mert a viták során olyan dolgokat mondtam amiket nem gondoltam komolyan. Például: bmeg anyukádat ( F..c..k Your mother ) a fiad egy b..zi ,ronda vagy , büdös vagy ,pici a p..csöd ,szar kocsival jarkalsz... Stb

Feltettem a kocsiját a netre a telefonszamaval együtt hogy hivogassak ismeretlenek.

Kb ennyi volt a bűnöm .

Tudom ,nem valami szép de azért ő is sokszor megbántott a 6 hónap alatt és úgy gondolom hogy meg kellene bocsajtania. Ehelyett azt mondja hogy nem tisztelem , és nem akar velem lenni a szemelxisegem miatt de nekem ez nem elfogadható magyarázat .

2023. jún. 26. 21:49
 19/22 A kérdező kommentje:

I’m not seeing anybody or talking to anybody. I just don’t want to be in a relationship with you. I don’t care how much you love me, you are not the right person for me. And I don’t love you and never will love you the way you want to be loved.

Mai üzenete

Ezután már belefáradtam úgyhogy feladtam . Keresek mást ....

Amúgy sokkal jobb no vagyok mint ő pasi , 15 évvel fiatalabb vagyok,kedves , odaadó a szex is szuper volt .... egyszerűen nem értem hogy miért nem szeret .

2023. jún. 26. 21:51
 20/22 anonim válasza:
100%

Úristen. Te nem jó ember vagy, hanem halàl creepy...

Aki még bűncselekményt is elkövet (ha felrakod a netre a szàmàval, az bűncselekmény, csak szólok...)

Örülj, hogy csak ennyiben hagyta és nem jelentett fel...

Tudod mikor bocsàtanék meg...

Teljesen jól tette, hogy leràzott. A verbàlis erőszaknàl kellett volna.

Veled valami nagyon nagy baj van fejben, ha nem troll vagy...

2023. jún. 27. 06:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!