Másnak is nehezebben érthető ez az akcentus?
Figyelt kérdés
angollal hadilábon állok, sajátos tanulgatásból tartok ott hogy van olyan kiejtés amit majdnem folyamatosan megtudok már érteni felirat nélkül is, ezek többnyire amerikaiak. még a legszebb british is sokkal nehezebben megy, de pl. ebbe a videósban belebotlottam, hallgassatok bele vannak részek amit szinte teljesen kiesnek, csak nekem ilyen nehéz és nagyon odafigyelős, vagy valóban sajátos? vagy csak annyi hogy vidéki? https://www.youtube.com/watch?v=-MA-eBRhSIw 2023. márc. 19. 18:18
1/2 anonim válasza:
Nem teljesen értem a kérdést. Nyilván azt érted meg könnyen, amit többet hallasz. Ha egy külföldi megtanulja a sztenderd magyart, neki is nehezen fog menni pl. a palócos beszéd megértése.
2/2 A kérdező kommentje:
csak fura volt hogy az eddig hallott brit angolhoz képest is nekem darabosan megértős. megvan egymás után 3 mondat, utána a következőnek csak a fele, ilyesmi érzés
2023. márc. 19. 18:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!