A dickson tulajdonképpen faszfi-t jelent?
Figyelt kérdés
Nem kellemetlen ez azoknak akik viselik a nevet?2023. febr. 11. 19:12
11/16 anonim válasza:
Hát, szerintem te lefelé húzod itt az intelligenciaátlagot, mindenesetre... :) Jó hír ezzel kapcsolatban csak akkor vagy, ha illegálisan regisztráltál.
12/16 A kérdező kommentje:
Nem is ismersz, de ilyen dolgokat mondasz. De megteheted, mert tudsz angolul és egy megkeseredett savanyú ubi vagy aki a poént sem érti. Wow. Gratulálok!
2023. febr. 12. 12:06
13/16 anonim válasza:
Nem, ennek semmi köze az angoltudáshoz. Az életkorhoz viszont inkább. Ha csak 14-15 éves vagy max. akkor semmi gond. :)
14/16 anonim válasza:
Szerintem maga a kérdés igenis érdekes és hasznos. De a válasz szerintem kb. olyasmi lehet, hogy az angoloknak egy ilyen név csak annyira hangzik furcsán, mint mondjuk magyarul a Jancsi. Vagyis hogy ha kifejezetten erősen direkt erre gondol az ember, akkor mesterségesen bele lehet hallani a vicces hangzást, de amúgy természetes hétkönapi használatban nincs meg benne. Azért, mert előbb volt a Jancsi elterjedve névként, és csak másodlagosan lehet viccesen érteni mint fütyi.
15/16 anonim válasza:
A 16. században már megvolt a pasas értelme, a 18. században meg a fütykös. Még az a kérdés a rendőr értelem mikor terjedt el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!