Hogy lehet franciából ilyen gyors beszédet megérteni, meg így beszélni?
Ez már nem b2 igaz?
Marseilleben van külön akcentus? Mindenhol ilyen gyorsan beszélnek?
Ez egyáltalán nem gyors, sokkal gyorsabban beszélnek a körülöttem lévő emberek (Bretagne régióban élek Franciaországban). Ez nagyon könnyen érthető. Hogy milyen szint 100%-osan nem tudom, nem vagyok nyelvtanár, csak francia szakos nyelvész, ez alapján én még bőven B2-nek mondanám.
A Marseille-i akcentus eléggé markáns és ismert, ez itt is hallható, de hallottam már erősebben is.
Qu'est-ce que c'est? = Mi ez?
Ha nem figyelsz viszont lehet mond valami teljesen mást egy két hang eltérése miatt
Ezt utálom a franciában
Ez nem is annyira gyors, de nézd a szöveget, egyáltalán minek kiírni, ki tud ilyen gyorsan olvasni? Egy ideig oké, de aztán szetmegy a fejem, így kéne olvasni, meg érteni is.
Igen pont ez az
Hát minden létező nyelvben van ez, akár a magyarban is 😅
Amúgy azonkívül hogy semmit sem hoz amit mond a csávó a videóban, francia anyanyelvűként úgy hiszem ennél 2-szer gyorsabb szöveg még elolvasható lehet, úgyhogy teljesen éri meg kiírni a szöveget azoknak akiknek ez szól, ugye nem segít ahogy írták a feliratot, de szerintem csak gyakorolnod kell, sokakat is olvass
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!