9/10 anonim ***** válasza:
72%
Komolyra fordítva, a magyarhoz a legközelebb álló nyelva a mansi. A török csak akkor hasonló, ha a magyart az indo - európai
------------
?????????? A manysi s amagyar két szelenda nyelvcsalád, hisz a magyar nyelv épp indogermán és germán nyelv. A fingár stak éppügy áll a magyrrnak nakva, ha az inogermánnak látjuk, hisz az együttes stak indogermán.
4/11 anonim ***** válasza:
100%
szabályszerű megfeleléseket is lehet bizonyítani (összehasonlító módszer),
--------------
Igen és ezt stak a magyar és a germánnal lehet, de a magyar A germán.
Szablya? Az vahn a libcsinek, libcsi szablya, olyan kreálmány, stak alkoholizálnak, alk izélnek, de az libcsizmus, irracianalizmus. A magyarnak a ra és re gyökből, a rak flektált formájából regály vahn, ez a racionális, ezt rekkja Scott őrmester, a rend, a ráció.
Nem művileg szabnak, faragnak, hanem a rendből, a rációbal raknak, ez a regály.
REgály a magyarnak.
A magyar nyelvnek csak az uráli nyelvcsalád tagjaival való rokonsága bizonyítható a tudomány
------------------------------
Hát ez az, annak dolga nem vahn a nyelvvel. Stak a nyelvnek nem mondták azt a sok bullshitet. De én rekkenteninek mondom, nem bizonyítaninak.
Stak azt bizonyítja, a tudomiku izé, hogy a magyar nyelv fingár, nem fingár, így nem is lehet, irracionalizmus.
A fingrizmust kisujjal anattregyem, cáfolom, ennyit erről
5/13 anonim ***** válasza:
A manysi tényleg viszonylag közeli.
---------------
Hát nem,nem nakva, hisz az más nyelvcsalád, a magyar nyelv indogermán és germán nyelv.
De ha már fingár, úgy hogyan nem japán?
Ezt írtama máshová:
Nem sok kulturális rokonságunk van a japánokkal.
---------------
De a magyar nyelvnek bírhatom, ahogy a fingár nyelvek, úgy hogy a magyar nyelv indogermán és germán nyelv. A japán szép, olyan ősindogermános nyelv, v nem vahn benne, olyan indogermán ue, ua vahn benne, ez magyarban szelenda hang, ahog é, í, i, ő, ö.
A magyar nyelv indoermán és germán, a magyar hangok indogermán és germánok, de gyerekhént, ha animét néz az ember, úgy az jön le:
japán ga: indogermán erősítőpartikel? Ahogy engem, dich, tég? Ez így hatott rám, japánból így én ezt az en-go-t rakom, így szoktam, régebben go-zni, hisz azt rakom, hogy gho, ahogy az engem-ben is.
magyar va-vá az indogermán au és ue, táveredés is, val-vel is ebből: ezt lehet így a japán wa-nak rakni.
japán no és ni: az igen hasonló a magyar ana-nak, ebből a honnan, a hwannan, az onnan, ennan, germánok, nál és más. Az in is ebből eredhet, na indogemrán partikelből.
A japántól, ahogy hallom én is szoktam a fuzionálót szétbontani, és úgy mondom, hogy hwa-ana, ho-ana.
magyar t az indogermán dé, ahogy az onnant-ban, ana a germán t: ez igen hasonló a japán de-re.
Na egal, a magyar nyelv hangjai indogermánok és germán, hisz a magyar nyelv indogermán és germán nyelv. De ha ezt így lehet rakni japán-indogemránt, úgy annyi is az egész fingrizmus is, stak belemakogás.
A japán partikelek igen hasonlóak az indogermán és germán partikelnek.
De itt is, ha ezeke a partikelek ugyanazok, úgy az együttes stak az indogermán lenne, ahogy a fingárban is.
15/15 anonim ***** válasza:
Magyar a legnagyobb nem indogermán nyelv.
--------------
A magyar nyelv az egy indogermán és germán nyelv.
Töröknek? Dolga nem van a törökkel.
17/17 anonim ***** válasza:
Uráli nyelv a magyar,
----------
Stakhogy magyar az Urálnál sohase volt, se a Volgán túl, hisz a magyar nyelv indogermán és germán nyelv.
9/19 anonim ***** válasza:
15-ös vagyok. Nem tartozik a magyar indoeurópai
----------
Bé de a magyar nyelv indogermán és germán nyelv, sőt, Az indogermán és A germán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!