Melyik magyar politikai párt áll hozzám a legközelebb?
Azért kérdezem, mert 30 körüli felnőtt vagyok, és felmerült bennem, hogy szeretnék jobban beszállni a politikába. A baj csak az, hogy nagyon középen érzem magam. Azért tettem fel a kérdést, hátha valaki belülről jobban ismeri a rendszert és tud olyanról amiről én nem az elérhető pártokkal kapcsolatban.
Nézeteim:
- nem feltétlenül neoliberális és nem feltétlenül szocdem gazdaságpolitika, mindkettőt el tudom fogadni, jobban húzok az északi modell felé
- LMBTQ dolgokkal nem szeretek foglalkozni, a woke-verziót hülyeségnek tartom
- határkerítést megtartanám, de nem hergelnék ennyit a bevándorlás ellen
- NATO és EU tagság párti vagyok
- a háborúban Ukrajna támogatását tartom helyesnek
- Nagy veszélynek látom a klímaváltozást, nagyon fontosnak tartanám a zöld fordulatot az egész világban
- Nem vagyok vallásos, de támogatom a vallásszabadságot amíg egy szekuláris állam keretei közt történik
Ami még idetartozik, hogy sokféle médiából igyekszem tájékozódni, legfőképpen mandinert, telexet, podcastokat és műsorokat hallgatok (Puzsér, Apu azért iszik..,ÖT az ATV-n...)
Előre is köszi!
MKKP
Főleg ha még középen is érzed magad és ugye ők az egyetlen centrista párt...
Meg... nem utolsó sorban ők az egyetlen párt, ami nem óhajt betagozódni ebbe a jobb-bal f*szméregetésbe, hanem érdemi cselekvést szorgalmaz..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!