Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Lehetne kettö kérdésem?

Lehetne kettö kérdésem?

Figyelt kérdés

Elöször elnézést szeretnék kérni azért, mert nem tudok hosszú ü-t és ö-t írni. Megprobáltam átállítani a billentyüzetet magyarra, viszont nem sikerült.

Meg fogom próbálni az egészet rövidre fogni, viszont ha túl hosszúra sikerül akkor elnézést.

Egy transzszexuális lány vagyok, aki még nem kezdte el a terápiát, viszont ha minden jól megy, akkor hamarosan. Konferenciatolmács szeretnék lenni, viszont van egy probléma: Nekem az A nyelvemnek magyar kell, hogy legyen, mivel az A nyelv az mindig a tolmács anyanyelve, azaz a nyelv, amit legeslegjobban beszél. Ezzel nem is lenne semmi gond, viszont a hozzám hasonló embereket nem nagyon tolerálják Magyarországon, és így valószínüleg senki nem szerzödetne velem, hogy neki tolmácsoljak magyarra vagy egy másik nyelvre.

Kérdéseim a következök lennének:

1. Lehetne A nyelvként az angolt választani? Az angolt már magas szinten beszélem és úgy tervesztem, hogy az angol lesz az egyik B nyelvem . (A B nyelvet a tolmács elég jól beszéli ahoz, hogy tolmácsoljon az anynyelvéröl rá, és nem csak az anyanyelvére belöle.)

2. Vagy Önök szerint, ha jók a kvalifikációim, akkor eltekintenének az mellett, hogy transz vagyok?

A normális válaszokat elöre is köszönöm.

2022. aug. 6. 19:48
 1/6 anonim ***** válasza:
Mar megint te? Mar ket eve ideirogatsz.
2022. aug. 7. 00:50
 2/6 anonim ***** válasza:

Nrm a kvalifikációidnak kell jo lenni, hanem a fudasodnak.

Ha ugy erzed M.O nem figad el, koltoztunk Erdelybe vagy stb. Mar annyiszor irtuk, neked nem a Gyk kell, hanem szakember.

2022. aug. 7. 00:54
 3/6 anonim ***** válasza:
Intelligens vagy, kezdj mar valamit az eleteddel.
2022. aug. 7. 00:55
 4/6 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
0%

#3 mennyire inteligens?

ja oke ha a merce ilyen alacsonyan van akkor persze nagyon inteligens

magyarul tudsz mar?

es angolt most fogod csak elkezdeni?

2022. aug. 7. 13:21
 5/6 anonim ***** válasza:
23%
Menjél normális emberhez dolgozni. Biztos van olyan, akinek kell tolmács, és nem egy utolsó ganéj féreg. Vagy te szutykoknak akarsz dolgozni?
2022. aug. 7. 15:51
 6/6 anonim ***** válasza:
Tőlem választhatod A nyelvnek a hottentottát is, de mivel nem én állítom ki a licenszedet, ez semmit nem jelent. Egyébként meg a fényességességes nyugaton ilyen adottságokkal a konferenciatolmácsok ünnepelt sztárja leszel, minden magyar felszólalóhoz téged ugrasztanak majd, különben korlátozás nélkül kijátszhatod a transzfób kártyát.
2022. aug. 7. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!