Van olyan külföldi ismerősöd, aki magyarul tanul? Hogy boldogul vele? Van valamilyen tanulságos, esetleg vicces sztorid ezzel kapcsolatban?
Figyelt kérdés
2010. szept. 21. 17:51
21/24 anonim válasza:
Még valaki esetleg segítene nekem abban, hogy a "székely" szót hogy tanítsam meg neki? A Drakula mániája miatt akarja mondani, és frusztrált mert nem tudja kimondani. Eddig volt már "szaikeli" "szeekel" stb. és úgy akarja mondani, ahogy én. Hiába mondom neki, hogy majd visszatérünk rá.
Szóval valami ötlet?
22/24 anonim válasza:
Az első válaszoló vagyok.
Nekem úgy tanította a párom azokat a szavakat, amiket nem tudtam kiejteni, hogy leírta angolul. A székely valahogy így nézne ki: seck-ey.
Amúgy én nagyon sok filmet, sorozatot néztem magyar nyelven angol felirattal, szerintem ennél jobb módszer nincs.
24/24 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!