Mit jelent az hogy alkalmatlankodás? Úgy értem hogy milyen esetekben illik azt mondani hogy bocsásson meg az alkalmatlankodásért?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 17. 07:10
1/7 anonim válasza:
Zavarás. Pld. amikor este 8-kor becsengetsz a szomszédhoz egy tojasert például,es ők épp vacsoraznak... És lehetne sorolni oldalakon keresztül.
2/7 A kérdező kommentje:
Az mi amikor randira hívok egy többgyermekes csaladanyat mert olyan sudár hogy azt hiszem szingli?
2022. ápr. 17. 07:56
3/7 anonim válasza:
Késő este, kora reggel, (ebédidőben).
Amikor tudjuk, hogy a találkozás vagy beszélgetés, a másik fél számára nehezen megoldható.
Kvázi, a helyzet “alkalmatlan” .
Alkalmas - megfelelő Xy
Alkalmatlan - nem megfelelő xy
Alkalmatlankodásért-at, hagy ne elemezzem, a lényeg az hogy én nem megfelelő időpontban keresem az illetőt, ekkor mondom, mert tudom, hogy megzavartam.
4/7 A kérdező kommentje:
Tehát akkor csak időpontra érvényes családi állapotra nem...
Bár ha 10 évvel előbb hívom randira... Így ez is alkalmatlan időpont...
2022. ápr. 17. 07:59
5/7 anonim válasza:
A sudár és a szingli hogy fér össze, nem értem egyáltalán?!
6/7 A kérdező kommentje:
Addig örülj míg nem érted
2022. ápr. 17. 08:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!