Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Hogyan irjam angolul?

Hogyan irjam angolul?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Szeretnem megkerni az illetot, hogy 3 nappal a targyalas elott uzenetben jelezze felem ha van valami tovabbi kerese. Ezt hogyan irjam angolul? (Elnezest az ekezetek hianya miatt de angol billentyuzetem van.) Koszonom a valaszt elore is!

"Kérjen információt, van-e valamilyen különleges kívánságuk az étkezéssel kapcsolatban! Mivel erre nem kap kielégítő választ, kérje, hogy a tárgyalás időpontja előtt legkésőbb 3 nappal elektronikus üzenetben írja meg az igényeket!"

2022. márc. 22. 12:36
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
55%

ma 13:32

Most esett le nekem is, hogy a kérdező a feladatleírást másolta be és nem a mondatokat, amiket angolul akar megkapni... jézusom. :D

2022. márc. 23. 13:37
 12/17 anonim ***** válasza:
38%
OMG! 😂
2022. márc. 23. 13:51
 13/17 anonim ***** válasza:
78%
Kerdezo, a #6 angol szovegben van jo par hiba. Es hadd ki a felkialtojeleket.
2022. márc. 23. 16:29
 14/17 A kérdező kommentje:
Nem én írtam a dialógust. Vizsgához kaptuk. Nem nagy angol tudásom van. A dialógusban továbbra sincs benne, hogy 3 nappal előtte jelezzenek. Keresek más megoldást. Köszönöm. Több "segítséget" nem kérek.
2022. márc. 23. 20:37
 15/17 A kérdező kommentje:
Ott van a szövegben. Látom már. Hát ennyire van angolból tudásom ...
2022. márc. 23. 20:40
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Szoval erre a mintara tanitjak az angolt? Hmmm.

“If you have any special requests in connection with the dinner don’t hesitate to tell us. I mean if someone is a vegetarian or allergic to anything for example.“

Tomoren es ertelmesen:

Most importantly, please let us know, if any of the guests have special dietary requirements or food allergies, at least three days prior to this event.

2022. márc. 24. 01:04
 17/17 A kérdező kommentje:

Koszonom!

Sajnos igen es masok is mondtak mar, hogy tele van hibaval. Nem csak ez az 1 dialogus van, osszesen 20. Ezert tartunk itt ahol. Nyelvtanulas teren mi magyarok semmi ... iskolakba sem tanitjak meg normalisan, megis mit varnak akkor?

2022. márc. 24. 16:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!