Szerintetek lehetséges egyszerre 2 nyelvet tanulni?
Figyelt kérdés
A Német és a Finn nyelvről lenne szó.
Hozzá kell tennem hogy a németet régebben nagyon jól beszéltem,szóval van egy megalapozott tudásom de a névelőket és a nyelvtant újra kell vennem,meg sok minden ki is esett.
A Finnt pedig félig kedvtelésből (imádom Finnországot és a nyelvet is) félig disszidációs okokból tanulom.
2021. dec. 30. 21:28
1/7 anonim válasza:
Mi nem tudjuk felmérni a te képességeidet. Szóval, persze, többet is lehetséges.
2/7 anonim válasza:
Simán. Nagyon sok gimiben is két nyelvet párhuzamosan tanfolyam tanulnak a diákok, és gyakran mindkettőből érettségiznek, nyelvvizsgáznak.
3/7 anonim válasza:
En hármat tanultam parhuzamosan..
4/7 anonim válasza:
Persze, pláne hogy a németet tudod már.
5/7 anonim válasza:
Persze. Nem rokon nyelvek, úgy nem fogod keverni.
6/7 Metionin válasza:
Persze. Nyelvszakosok sokszor tanulnak 2-3 nyelvet is egyszerre a szakjukon, gimiben meg már mindenhol 2 nyelv a kötelező.
7/7 anonim válasza:
Én négyet! Angol, német, francia, japán. A japán az írása miatt még nem megy annyira, az angolból meg eleve magasabb tudással indultam. Azt nem kell elvárni, hogy egyformán menjenek, lásd az én saját kis példámat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!