Mióta tanulsz angolt?
Figyelt kérdés
Mióta tanulsz angolt és mennyi idő alatt jutottál el addig ahol most tartasz?
:)
2010. szept. 4. 22:12
11/19 anonim válasza:
Csütörtök óta, már két órám volt, elvileg az ábécét tudom :)
12/19 anonim válasza:
5 éves korom óta (oviban volt angol), most 26 leszek pár hónapon belül, nagyon sokat segített, hogy olvastam angolul, és néztem filmeket-rajzfilmeket angolul, meg hogy az elmúlt 10 évben gospelt énekeltem, aminek az angol a fő nyelve. Az utóbbi pár évben már külföldön is hasznosítottam (22 éves korom előtt sose jártam külföldön).
13/19 anonim válasza:
23:55 vagyok, még annyi, hogy beszélni és megérteni jól megy, de egyenesben fordítani nem tudnék, mert amint angolul kommunikálok vagy olvasok, az agyam átkapcsol arra a nyelvre, vagyis nem tudok egyszerre 2 nyelven gondolkodni.
14/19 anonim válasza:
94-ben kezdtem, de akkor mar eleg sokat ertettem, mert kicsi koromban csak angol meseket neztem. Par evig akkor foglalkoztam vele, aztutan mar csak tanitottak, de nem igazan tanultam.
15/19 anonim válasza:
8 éve tanulok de sajnos nem adták át azt a szintet amire nekem szükségem lenne :/
16/19 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. :) Mindenkinek további jó tanulást!
2010. szept. 5. 10:38
17/19 anonim válasza:
Nyolcadik éve.(azaz elsőtől) Novemberben lesz a középfokúm:) :/
18/19 anonim válasza:
A folyamatos angolnak ez a 10. éve. Régebben még jártam 3 évet, aztán abbamaradt.
Írásban viszonylag jól vagyok, és leveleket is tudok írni, de a szóbeli rész már nem ilyen jó, sem az értés, sem a beszéd nem megy igazán.
19/19 anonim válasza:
2002 óta... és kb. 5 év alatt jutottam el a középfokra... bár, ebből az 5 évből inkább csak 2-3 év volt igazi tanulás. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!