Szeretlek vagy imádlak? Mi a különbség?
Figyelt kérdés
Sok helyen olvastam, hogy könnyebb kimondani azt, hogy imádlak mint azt, hogy szeretlek, meg hogy az imádlak kevesebbet jelent. Én ezzel pont fordítva vagyok, számomra könnyebb mondani valakinek, hogy szeretlek és nem mondom, hogy ez kevesebbet jelent, én ha nem erős érzelmeket szeretnék kifejezni, akkor azt mondom, hogy kedvellek/bírlak. Nálatok ez hogy van? Ti melyiket szoktátok használni és mikor?2021. okt. 9. 19:06
11/14 anonim válasza:
10-es, de akkor te női lány csaj vagy, ugye ? Mert ha most azt mondod, hogy fütyis vagy, az nagyon gáz. :)
12/14 anonim válasza:
Keresztrejtvényben gyakori: eltúlzott szeretet: imádat. A rajongás szinonímájaként is szokták használni. Én pl szeretem a vajas kenyeret, de azt nem mondanám, h imádom.
13/14 anonim válasza:
"Ki azt mondja: "imád", Sose hidd el szavát. Ki azt mondja: "szeret", Talán igaz lehet. De az aki rád néz, hallgat, Nem beszél és nem szavalgat, Annak add egész életed, Mert az forrón és hűn szeret."
14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenki válaszát!😊
2021. okt. 10. 08:21
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!