Lehet egyszerre két nyelvet tanulni?
Figyelt kérdés
Angolt és németet. Angolból újrakezdő vagyok, németet pár hónapja tanulom, A2 szinten vagyok. Angolból is és németből is középfokú nyelvvizsgát szeretnék.2021. júl. 18. 11:45
11/14 anonim válasza:
Szerintem simán lehet.
Gimnáziumban is így megy ez.
12/14 anonim válasza:
Nekem is két nyelv volt a gimiben, szerintem a keverés csak ilyen minimális szinten jön elő, egy-egy szóban, ha az egyik nyelven nem ugrik be akkor a másikon, bár én úgy tapasztaltam, hogy tisztában voltam vele, hogy pl a krawatte németül van és nem is keverésnek számít, hanem szimplán az egyik nyelven tudod, a másikon meg nem.
13/14 anonim válasza:
poliglotok nem ajánlják, főleg ha a két nyelvnek bármi köz óe va egymáshoz. az angolnak meg a németnek meg pont van közük egymáshoz. én se tudtam a kettő együtt tanulni. bár a németet halálosat utáltam.
14/14 anonim válasza:
Ha van érzéked, nem egyszerre, de tudhatsz 40 nyelvet is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!