Mit jelent a “gold digger” kifejezés?
Attól függ, milyen témában készíted a feliratokat. :)
aranyásó, pénzhajhász, hozományvadász...
Nokre szoktak hasznalni, kb. olyanok mint a plaza p*csak meg akik a limuzinokbol visitoznak meg nyihognak hangosan.
Csak a penz miatt jonnek ossze massal, ebbol ered a "gold" = arany = penz, "digger" = aso = kereso, tehat penz kereso.
Aranyásó. De a gold diggert is érti már mindenki.
És természetesen csakis nők hajtanak a pénzre, férfiak soha, áááá, ugyan, dehogy!
3
Igen. En kb. csak kulfoldi videokat nezek, de ferfira meg sehol nem hallottam vagy lattam olvasva, hogy ferfira hasznalnak azt hogy "gold digger".
Itt nem arrol van szo hogy csak penzt akar a no akire ezt hasznaljak, hanem parkapcsolatba azert lep be hogy leszivattyuzza a penzt a ferfirol.
Biztos van valahol olyan eset amikor egy ferfi jon ossze egy novel csak a penz miatt, de a ~30 evem alatt en meg nem lattam egy ilyet sem. Viszont forditva eleg sok ilyen van (de nem mind).
Az ilyen nok a penzert lepnek kapcsolatba.
Ennek talan megfelelolje az olyan ferfiak akik csak a p*nci miatt lepnek kapcsolatba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!