Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Az angol vagy a magyar nyelv...

Az angol vagy a magyar nyelv a jobb?

Figyelt kérdés

2021. márc. 30. 15:02
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
13%

#19, azt tételezel fel, amit akarsz, a rosszindulat ellen civilizált ember nem tud védekezni.

Viszont én az angol nyelvről beszéltem. :D

2021. márc. 30. 20:46
 22/38 anonim ***** válasza:
100%
Mindkettő kellően kifejező. Amúgy nekem ez a kérdés úgy hangzik, mint hogy az angol vagy a magyar királyi korona a jobb. Teljesen értelmetlen kérdés.
2021. márc. 30. 21:05
 23/38 anonim ***** válasza:
23%
21. hol írtam én, hogy bármit is feltételeznék? Te állítottad, hogy az angol nyelvtan más B1/C2 előtt és felette. Amikor meg példát kértem, akkor egyetlen egyet se tudtál írni. Ezek tények, nem feltételezés.
2021. márc. 30. 21:28
 24/38 anonim ***** válasza:
29%

"hol írtam én, hogy bármit is feltételeznék? "

ne hülyéskedjél már. Hát itt tételezed fel:

"Haha, szóval nem tudsz példát "

Miután megírtam, hogy nem kívánok példát mutatni, annak semmi értelme.

No, és mi ez, ha nem rosszindulat? Pont annyi esély van rá, hogy tudok, mint nem tudok. Te meg kijelentetted, hogy nem tudok. Ez a rosszindulat. Legalább annyi gerinced legyen, hogy nem próbálod megtagadni, amit írtál...

2021. márc. 30. 22:08
 25/38 anonim ***** válasza:
0%
Írtál példát nem? Ez feltételezés? Nem. Létezik ilyen példa? Nem. Ez feltételezés? Nem, ez tény. Ezzel le is zártam a vitát. Majd ha írsz példát, akkor elismerem, hogy igazad volt, de mivel nincs ilyen példa, ezért nem fogsz ilyet írni.
2021. márc. 30. 22:15
 26/38 anonim ***** válasza:
29%

Hát, látom, nem érted. Ha én kijelentettem, hogy nem kívánok példát írni, az nem azt jelenti, hogy "nincs ilyen példa". Szerintem ez nem olyan bonyolult nyelvi kérdés. Menj ki az utcára, kérdezz meg 10 szembejövőt. :D De ha magyarul problémát okoz neked...

Nem erről beszélek, hogy az feltételezés, hogy nem írtam példát. Hanem az a feltételezés, hogy "szóval nem tudsz példát". De ezt már írtam egyszer, csak úgy látszik, ez is túl bonyolult közlés neked. Én az értelmes embereket becsülöm, önként nem járok olyan társaságba, ahol két ismétlés után sem értik meg az egyszerű dolgokat. Mi lenne, ha összetettebb mondatokat írtam volna, rágondolni is rossz.

2021. márc. 30. 23:11
 27/38 anonim válasza:
20%

26. A 15ös hozzászólásodban még alig vártad, hogy kérdést tegyél fel és tesztelj másokat, most meg "nem kívánsz" példát írni... :)

Figyelj, nincs azzal semmi baj, hogy hülyét csináltál magadból, mindenkivel előfordul, de ha ez még tovább fokozod, mint az eddigi hozzászólásaiddal, az már nevetséges :)

Szerinted bárki is komolyan vesz egy olyan hozzászólást, hogy egy nyelvben a nyelvtan megváltozik egy bizonyos szint felett? Mindenki tudja, hogy hülyeséget írtál, legalább ne fokozd :)

2021. márc. 31. 09:27
 28/38 anonim ***** válasza:
62%

Hülyét te csináltál magadból, már csak azzal is, hogy összemostad a kérdés feltevést meg a példaadást, a többi már nem is kellett hozzá. És egyre inkább alátámasztod azon indoklásomat, hogy úgysem reagálnál normálisan a példára. Hogy elkopott a kultúra vékony máza hirtelen nálad. :D

"Szerinted bárki is komolyan vesz egy olyan hozzászólást, hogy egy nyelvben a nyelvtan megváltozik egy bizonyos szint felett?"

Megváltozik? :D

2021. márc. 31. 09:55
 29/38 anonim válasza:
0%

Te kinek válaszoltál? Nem tűnik fel, hogy nem ugyanaz a hozzászóló írta a 27.es hozzászólást? Tudod, vannak ott kis zöld pipák. Eddig se néztem ki sokat belőled a hozzászólásaid alapján, de ha még ennyi se megy...

Meg ha még azt is elfelejted, hogy miket írtál korábban.

Tényleg felesleges neked bármit írni, mert csak egyre mélyebbre ásod magad :)

De azért megpróbálom én is: ha a korábbi hozzászólóknak nem írtál példát, akkor írj nekem ha annyira szeretnél, kíváncsi vagyok :)

2021. márc. 31. 10:09
 30/38 anonim ***** válasza:
21%

"Nem tűnik fel, hogy nem ugyanaz a hozzászóló írta a 27.es hozzászólást? Tudod, vannak ott kis zöld pipák"

Ki a tekem elemzi a zöld pipákat, mikor a stílus pont ugyanolyan halastói iszapos... No meg a nyelvtanváltozást eddig csak ő emlegette.

"Meg ha még azt is elfelejted, hogy miket írtál korábban."

Hol van ilyen? :D

"írj nekem ha annyira szeretnél"

Nos, aki értőleg olvas, az tudja, hogy én nem azért toporzékoltam, hogy példát írhassak, ez a lelkitársadban merült fel, mert nem merte megmérettetni magát, ne vidd már át az én fejemre.

"mert csak egyre mélyebbre ásod magad"

Miben is? Én javasoltam, hogy bebizonyíthatja, hogy a B2-n tanult nyelvtannal tudja értelmezni azokat, miket idézek. A többi már lelki társad önkényes kombinálása, amit minden hozzászólásomban próbálok helyreigazítani, de eszerint nem ő az egyetlen, akinek az írott szöveg értésével nehézségei vannak.

Még egyszer leírom más szavakkal, hátha áttöri a gátakat: szerinte a B2-re tanult nyelvtan elég totálisan, nincs annál több, szerintem meg nem. De felajánlottam a bizonyítás lehetőségét. A többihez semmi közöm.

2021. márc. 31. 10:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!