Szerintetek jól áll egy lánynak a brit akcentus?
Figyelt kérdés
2021. márc. 21. 21:01
3/14 anonim válasza:
Szerintem nem az akcentustól függ. Mindegyik tud szép lenni, és ha akarnak, megértenek.
Illetve melyik brit akcentus? A londoni azért könnyebb mint egy geordie. ;)
4/14 anonim válasza:
Eddig minden lánynak nagyon jól állt, akit brit akcentussal hallottam beszélni.
5/14 anonim válasza:
Mi az, hogy jól áll egy akcentus? Most komolyan. Egyébként hol, Magyarországon, Nagy-Britanniában, USA-ban, Ausztráliában, Brazíliában...?
7/14 anonim válasza:
Ezt ugyanaz a 16 eves kerdezi, aki kerdezte, hogy 16 evesen el lehet kezdeni ideges nyelvet tanulni?
Kb. annyira ertelmes ez, mint az.
8/14 A kérdező kommentje:
Mi nem?!
Ez szimplán csak egy elméleti kérdés volt, mivel egyik barátnöm szerint borzasztòan hangzik a brit akcentus egy lány szájából és olvastam már itt gyakorin is hogy nem áll jòl nőknek. És kíváncsi voltam hogy ti mit gondoltok.
2021. márc. 22. 09:49
9/14 anonim válasza:
Baratnod, veled egyutt cuckoo.
10/14 anonim válasza:
Baratnodtol nem kerdezted, hogy oszerinte, egy fiunak jol all? A het vicce vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!