Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Szerintetek ez jó ötlet...

Szerintetek ez jó ötlet angoltanuláshoz?

Figyelt kérdés

Most fogok elkezdeni tanulni angolul. És arra gondoltam h egy kisérlettel kezdem. Leforditom most nulla tudással az egyik kedvenc dalomat és leforsitom egy ev mulva is h össze tudjam mérni mennyit fejlődtem. ime

The The one important

Be goods now

Yet no need too much the tomorow to

Be goods if know

The different no compute

A legtöbb szót már fejből tudtam csak a nehezebbeket fordítottam le a googleval. Gondolom tele van hibával de ha tudtok angolul se javítsátok ki h majd magamtól rájöjjek. Köszönöm!

2021. márc. 19. 22:43
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
0%

10..... van még ilyen hülye példád raktáron?? 😂😂😂

Tanuljon csak szavakat, es sztán majd kb olyan szinten fig megtanulni hoy én lenni éhes.... v. adni paprika nekem...

🤣🤣

2021. márc. 20. 13:07
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Édes elképzelés (bár fájt elolvasni), de semmit nem ér.

Nem fejleszti a szókincsedet, hiszen nem tanulsz meg új szavakat.

Nem fejleszti a nyelvtanodat, hiszen nem tanulod meg az összefüggéseket.

Nem fejleszti a szövegértésedet, hiszen nincs szöveg, amit értelmezned kéne.

Nem fejleszti a kiejtésedet, hiszen nem hallasz semmit.

Nem fejleszti a beszédképességedet, hiszen nem történik beszéd.

Nem tudom, hogy milyen lehetőségeid (például magántanárhoz járás) vannak, de egy nyelv összetettebb és bonyolultabb (akkor is, ha egy viszonylag egyszerű nyelvről van szó) annál, mintsem a fenti kísérleted célja.

2021. márc. 20. 13:19
 13/20 anonim ***** válasza:

#11 - nincs. Egy hülye hozzászóláshoz elég egy hülye példa.

"Tanuljon csak szavakat..."

Én azt nem mondtam, hogy csak szavakat tanuljon. Az már a második hülye hozzászólás. Tőled.

2021. márc. 20. 13:21
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
valaki súgja már meg miről van szó, bárhogy rakosgatom nem tudok rájönni a megoldásra... pedig már kávét is ittam :D
2021. márc. 20. 14:49
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

elküldtem, újratöltött az oldal, ránéztem és megvilágosodtam XD

ennyit erről...

kérdező, inkább vegyél egy nyelvkönyvet.

2021. márc. 20. 14:50
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Ez a kérdés sokkal megnyugtatóbb lett volna, ha a humor rovatban kerül kiírásra :)
2021. márc. 20. 14:57
 17/20 anonim ***** válasza:
Valaki tudná linkelni hogy ez melyik zene? Ismerősnek tűnik de mivel nem hallgatok magyar zenéket ezért nem tudom a címét és szerintem nem is fog eszembe jutni magamtól.
2021. márc. 21. 10:17
 18/20 anonim ***** válasza:
Oké azóta már megtaláltam magamtól is, hát először nem erre gondoltam de azért ezt még én is ismertem. Hát kérdező szerintem is inkább angolról kéne magyarra fordítanod a zenéket ha már úgyis nagyon fordítani akarsz. Mondjuk akkor beszélsz jól angolul ha angolul is tudsz gondolkozni és nem kell előtte magadnak lefordítanod a dolgokat de ha esetleg valamilyen tolmács akarsz lenni a jövőben akkor a fordítás is jól jöhet. Én ez helyett inkább azt mondanám hogy ha tanárra nem akarsz fizetni akkor inkább tölts le valami nyelvtanulós alkalmazást, ennél még azok is hatékonyabbak.
2021. márc. 21. 10:24
 19/20 anonim ***** válasza:
Angol nyelv tanárt fogadj, egyedül nem tanulhatod meg a nyelvtani szabályokat
2021. ápr. 8. 15:47
 20/20 hosszúhajú ***** válasza:
0%
eszem megáll a legtöbb kommentről! szétszeditek ezt a szegény kérdezőt! egy jópofa ötlettel állt elő, úgy hogy még semmit nem tanult angolul - erre a helyett hogy motiválnátok, jönnek a lecseszések! ( tisztelet a kivételnek ) nem azt kéne inkább írni hogy hajrá szurkolunk és kíváncsiak vagyunk meddig jutsz! mellesleg minél jobban a lehúzzátok azt a fordítást, annál látványosabb lesz a fejlődés - és egyébként ti is pontosan de pontosan de pontosan ugyanígy kezdtétek...
2022. febr. 28. 02:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!