Szerintetek ez jó ötlet angoltanuláshoz?
Most fogok elkezdeni tanulni angolul. És arra gondoltam h egy kisérlettel kezdem. Leforditom most nulla tudással az egyik kedvenc dalomat és leforsitom egy ev mulva is h össze tudjam mérni mennyit fejlődtem. ime
The The one important
Be goods now
Yet no need too much the tomorow to
Be goods if know
The different no compute
A legtöbb szót már fejből tudtam csak a nehezebbeket fordítottam le a googleval. Gondolom tele van hibával de ha tudtok angolul se javítsátok ki h majd magamtól rájöjjek. Köszönöm!
10..... van még ilyen hülye példád raktáron?? 😂😂😂
Tanuljon csak szavakat, es sztán majd kb olyan szinten fig megtanulni hoy én lenni éhes.... v. adni paprika nekem...
🤣🤣
Édes elképzelés (bár fájt elolvasni), de semmit nem ér.
Nem fejleszti a szókincsedet, hiszen nem tanulsz meg új szavakat.
Nem fejleszti a nyelvtanodat, hiszen nem tanulod meg az összefüggéseket.
Nem fejleszti a szövegértésedet, hiszen nincs szöveg, amit értelmezned kéne.
Nem fejleszti a kiejtésedet, hiszen nem hallasz semmit.
Nem fejleszti a beszédképességedet, hiszen nem történik beszéd.
Nem tudom, hogy milyen lehetőségeid (például magántanárhoz járás) vannak, de egy nyelv összetettebb és bonyolultabb (akkor is, ha egy viszonylag egyszerű nyelvről van szó) annál, mintsem a fenti kísérleted célja.
#11 - nincs. Egy hülye hozzászóláshoz elég egy hülye példa.
"Tanuljon csak szavakat..."
Én azt nem mondtam, hogy csak szavakat tanuljon. Az már a második hülye hozzászólás. Tőled.
elküldtem, újratöltött az oldal, ránéztem és megvilágosodtam XD
ennyit erről...
kérdező, inkább vegyél egy nyelvkönyvet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!