Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Hogy mondod azt a bizonyos...

Hogy mondod azt a bizonyos benzinkutat?

Figyelt kérdés

Valami oknál fokva irritál,mikor az OMV-t "őmv" nek mondják,kicsit olyan "külföldies-majomkodós" szerintem. És itt egy kis közvéleménykutatás :D

Amúgy nem komolyan idegesít,nem esz meg a méreg miatta,csak amolyan laza állapotfelmérés :DD

2021. febr. 22. 15:03
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
50%

Óemvé.

A HIV-et is hív.nek mondjuk, nem pedig éjcsájví-nek.

:)

2021. febr. 22. 21:18
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Sok évvel ezelőtt néztem az éjekszent (AXN), pár napja véletlenül odakapcsolva meg meglepve tapasztaltam, hogy már áikszennek mondják magukat. Ez ugyanilyen.

Nem értem, hogy egy már bejáratott brandet miért kell egyszercsak magyarosítani.

2021. febr. 22. 22:51
 13/16 A kérdező kommentje:
Egyelőre OMV win :D
2021. febr. 22. 23:03
 14/16 anonim ***** válasza:
3%
Az meg mi? Én vagyok a hülye, vagy tudnom kéne? Mifelénk csak hugyos Bhv meg OTP van...
2021. febr. 23. 02:24
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Én ó-val ejtem, nem ő-vel. Nem rémlik, hogy hallottam volna valaha valakit ő-vel ejteni a nevét, de mondjuk az ismerősi körben nincsenek is autósok, szóval nem jön fel napi szinten a téma. :)
2021. febr. 23. 11:04
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Óemvé
2021. febr. 24. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!