Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Törökül szeretnék írni egy...

Törökül szeretnék írni egy Valentin-napi levelet a török páromnak. Helyes ez a levél így?

Figyelt kérdés

Sajnos csak nagyon minimális szinten értem a nyelvet, épp ezért lenne meglepetés a páromnak, hogy így írok neki. Segítséget szeretnék kérni, értelmes így-e ez a levél, vagy valamit változtassak rajta? Szeretném, ha nyelvtanilag tökéletes lenne. Minden segítséget szívesen fogadok!!!

Aşkım benim,

Bana geçen yıl bir mektup yazdın, şimdi benim sıram.

Herşey için sana teşekkür etmek istiyorum, özellikle varolduğun için.

Umarım birlikte yaşlanır ve kırışırız. Benim icin her şeysin.

Sevgililer gününüz kutlu olsun! Seni herşeyden çok seviyorum. (Portakal suyundan bile fazlası...)

2021. febr. 1. 19:39
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
58%
Nagyon tetszik a levél, gratulálok!
2021. máj. 9. 10:54
 12/14 anonim válasza:
Kedves kérdező! Együtt vagytok még a pároddal? Meséltél egy kicsit? Hasonló helyzetben vagyok mint te egy nagyon rendes török férfival, de mindenki leszól minket. Érdekelne egy pozitív kapcsolat. Köszönöm a választ. :)
2021. máj. 18. 11:25
 13/14 anonim válasza:
*mesélnél (bocsi)
2021. máj. 18. 11:26
 14/14 A kérdező kommentje:
Én is kaptam néha érdekes beszólásokat, de szerintem mára már mindenki megszokta. 1.5 éve vagyunk együtt. Persze, küldök privát üzenetet. :)
2021. máj. 24. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!