Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit vegyek a páromnak valentin...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit vegyek a páromnak valentin napra?

Figyelt kérdés
17 éves fiú, imádja a törit és a politikát. Valami ötletetek van.?

2021. febr. 1. 16:12
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Öö... bekeretezett kép a kedvenc politikusáról?

Na jó, nem... a Valentin nap azon kevés ünnepek egyike, amire abszolút megfelelnek a "tucat ajándékok" is, például bonbon, szíves párna/bögre.

Ha nem vagytok annyira "nyálas" pár, akkor valami ilyesmi is beleférhet: [link] (a miss you helyett lehet love you is, vagy amit szeretnél, habár ezt csináltatni lehet inkább)

De a kérdésed alapján elég komolynak tűntök. Hát akkor, öö... parfüm? Közös ebéd/vacsora, amit te főzöl?

2021. febr. 1. 16:34
 2/5 anonim ***** válasza:
93%

Személy szerint kifejezetten nem szerettem, amennyiben bonbont, plüssöt, kulcstartót, fényképet, fényképalbumot, fényképes ruhadarabot, párnát, nyakláncot és hasonlókat kaptam.

Étterembe sajnos jelenleg nem lehet menni, azonban valamilyen távoli programot szervezhetsz, meglepheted valamilyen jeggyel.

2021. febr. 1. 16:41
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem adj neki egy Vin Dieseles nyakláncot aztán tartsatok Szexmaratont.
2021. febr. 2. 00:42
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Óvszert
2021. febr. 3. 14:06
 5/5 anonim ***** válasza:
Szexjatek
2021. febr. 27. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!