Nem hiába lebbeztem fel a (helyszíni) bírság ellen, ugyanis a bíróság nekem adott igazat.
2021. jan. 19. 18:57
1/8 anonim válasza:
It wasn't worth
It was just a waste of time
2021. jan. 19. 19:05
2/8 anonim válasza:
öööö.... fellebbezés nem elváló igekötős!
2021. jan. 19. 19:21
3/8 Mansour válasza:
in vain
Az első mondatnál az is teljesen jó, hogy "It was just a waste of time to go to the doctor", de kissé választékosabb úgy, hogy "I went to the doctor in vain"
2021. jan. 19. 19:46
4/8 A kérdező kommentje:
#1 és @Mansour köszönöm a válaszokat, #2, neked pedig köszi, hogy megtaláltad a lényeget, félrenyomtam, és te is zöldet kaptál... xd
2021. jan. 19. 21:35
5/8 anonim válasza:
Kerdezo! Mit xdeskedsz itt?
#3-as kerdezo ravezetett a valasztekos kifejezesre. Kerdest olvasva, nekem is az “in vain” jutott rogton eszembe. Szedj ossze egy kis intelligenciat gyorsan, elvegre Te kerdezel, Te vagy a tudatlan. Sot, meg az Instan, Tinderen is megtalalod a kifejezest. Tulajdonkeppen, csak roviden - jo nagy bunko vagy.
2021. jan. 20. 22:45
6/8 anonim válasza:
#5 gondolkozz, mielőtt írsz, kérlek!
A kérdező megköszönte #3 válaszát, semmi baja nem volt vele. Az "xdskedés" #2 miatt volt, aki az "öööö.... fellebbezés nem elváló igekötős!" nem segített semmit. Mielőtt nekiállsz pattogni, olvasd el figyelmesen a választ.
2021. jan. 21. 07:59
7/8 anonim válasza:
xd 🤮
2021. jan. 21. 08:29
8/8 A kérdező kommentje:
#5: A #3-as ember nem kérdező, hanem válaszadó. Illetve a #3-as válaszadó (vagy hozzászóló, ahogy tetszik), ugyanaz, mint @Mansour, akinek valóban megköszöntem a válaszát. A #2-es válaszadónak szántam az "xdéskedést", ha segítesz, hogy hogy vezetett rá választékosan a lényegre, illetve, hogy hol említette az "in vain" kifejezést, akkor én kérek elnézést, hogy nálad már megtaláltam a piros x-es értékelést. Az intelligenciámra nem tudom, hogy milyen alapon teszel megjegyzést, úgy, hogy nem nekem voltak fogalmazási és szövegértési nehézségeim. A nem elváló igekötő elrontása szerintem "bocsánatos hiba" egy komment rossz értelmezése, és ezáltal teljesen jogtalan bunkózás és személyeskedés mögött. Na, mindegy. xd xd xd xd
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!