Csak szerintem idegesítő az Xdddd?
Figyelt kérdés
2021. jan. 13. 10:28
21/31 anonim válasza:
Gyerekeknél megszokott de egy felnőtt értelmes embernél ha meglátom akkor az mindent elmond az adott személyről.Amúgy ultra gáz👎👎👎
22/31 anonim válasza:
Ha valaki minden egyes mondat végére odaírja az zavar, alapból ha csak azt akarja kifejezni, hogy számára vicces akkor nem.
23/31 anonim válasza:
Engem azért idegesít, mert a sima XD azért XD, mert hasonlít egy kontrollálatlanul röhögő arcra... amikor kisbetűvel meg sok d-vel írják, ezt a vetületét veszíti el.
25/31 anonim válasza:
Szegény kérdező... :D
Tanulság :ne regisztrálj gyakorikerdesek.hu-ra, ha nyugodt akarsz maradni!
27/31 anonim válasza:
Nem. Én csak akkor használom, ha gépről vagyok, mert nem tudok emojikat betenni.
28/31 anonim válasza:
Én felváltva használom az emojit, xD-t és a lol-t.
Szerintem mindegy hogy az x kicsi-e de tényleg nem ugyan az kis D-vel.
29/31 anonim válasza:
Valaki írta, hogy felnőtt, értelmes ember nem ír ilyet, hogy "xddd". Ez mekkora butaság :) Én magamat értelmes nőnek tartom, felnőttnek meg pláne, de ha a legjobb barátnőmmel csetelek és valami eszméletlen idióta viccekkel bombáz, akkor mégis hogy a francba fejezzem ki azt, hogy nevetek rajta? :D Hát én ilyenkor simán használom az "xd"-t. Egyrészt mert megszoktam, szóval nem áll a kezemre más, pl az hogy hihi vagy haha, másrészt meg teljesen jól kifejezi, amit érzek :D
30/31 anonim válasza:
Igen, leírva is, meg azért is, mert nem tudom, mit jelent.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!