Ha tudok lengyelül, vajon találnék valami normális munkát Lengyelországban?
Bölcsész végzettségű lány vagyok. Itt Budapesten évek óta iszonyatosan szenvedek az álláskereséssel. Vajon ha kiköltöznék Lengyelországba, ott több esélyem lenne, vagy ugyanígy kínlódnék tovább?
Azt láttam, hogy multik ott kint keresnek magyarul tudókat helpdesk/customer service pozíciókba, de ennél vajon lenne valami értelmesebb?
A lengyel mellett angolul is folyékonyan beszélek.
A kérdésbe helyettesítsd be a magyart.
Ha Magyarországon magyarul tudsz, az mennyiben növeli az esélyeidet munkakeresésnél? Semennyire.
Az esélyeid attól függnek, hogy mihez értesz. Itt is attól függ, meg ott is.
Ha valamiből tőkét kovácsolhatnál kint, az a magyar nyelvtudásod, nem a helyi nyelv...
Gondoltam értelemszerű, hogy azért írtam bele a kérdésbe, hogy lengyelül is tudok, mert ha még az se menne, tényleg alig lenne esélyem.
A kérdés pedig alapvetően azokhoz szólt, akik kiköltöztek és ott dolgoznak vagy keresnek munkát.
Budapesten szenvedsz a munka kereséssel?
Ott akkor bizony vannak problémák...
Én szintén bölcsész diplomával vidéken szenvedek ugyanezzel...
Hidd el itt sokkal rosszabb mint pesten...
Pesten szerintem még a hülye is talál munkát. Már bocsi
3-as: meghagylak boldog tudatlanságodban :D Hány éves vagy, nyolc, kilenc?
Igen, itt Budapesten a kerítés is kolbászból van, és 0%-os a munkanélküliség. Az élet könnyű és gondtalan.
Mi van kérdező, nem tetszik egy válasz és máris személyeskedni kezdessz? Mi közöd hozzá, hogy hány éves vagyok?
Ez is csak a szintedet mutatja :D
Elég balfasz lehetsz ha Pesten se találsz melót :D
Bocsi, de írtad, hogy te is bölcsész diplomával rendelkezel, és nem értem, hogy ennyi ésszel hogy sikerült ezt elérned :D A személyeskedést meg te kezdted, plusz nem is a kérdésre válaszoltál. Írtam, hogy azoktól várok választ, akik kint laknak Lengyelországban.
A többieknek köszönöm a hozzászólásokat!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!