Elhiszitek, hogy meg lehet tanulni egy nyelvet gyakorlatilag tanulás nélkül pl. videojátékokból?
Te mindent elhiszel, amit random ember mond neked? :)))
KIZÁRT egy felsőfokú nyelvvizsga, de még egy közép is!
Angliában mosogatni, meg takarítani - na ehhez kábé elég lehet... :-DDD
A szomszéd kissrác (5 éves) szegény folyamatosan ilyen hülye videójátékokkal játszik az udvaron is... De azon kívül, hogy ó-máj-gád és hasonló kiabálások - kábé semmit nem tud angolul.
Szóval ennyit a fjordokról....
Felsőfokút szerintem nem.
Én az iskolában németül tanultam, angolul csak játékokból, úgy hogy végig ott volt mellettem a szótár és abból nézegettem a szavakat. Később egyetemen mivel a diploma megszerzéséhez kellett egy angol középfokú nyelvvizsga is, ezért kénytelen voltam komolyabban is megtanulni angolul. Kitöltöttem egy teszt vizsga lapot, 58%-os lett. Ennyit értem el a játékokból tanulással. Utána még kicsit a különböző szerkezeteket áttanulmányoztam, és mentem nyelvvizsgázni. Szerencsére elsőre meglett. Olyanokat a mai napig nem tudok, hogy hány igeidő van, meg hogy hogyan hívják ezeket, de úgy érzem a különböző kifejezések, szerkezetek jelentését.
"Olyanokat a mai napig nem tudok, hogy hány igeidő van, meg hogy hogyan hívják ezeket"
És így középfokú nyelvvizsga? Hiszi a piszi.
#3 Egyáltalán nem, talán máshogy kellett volna megfogalmaznom a kérdést, pl. minek tanuljak angolul, ha elég csak játszani?
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!