Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Le tudná valaki ezt nekem...

Le tudná valaki ezt nekem fordítani valaki szlovák nyelvről magyarra úgy hogy érthető legyen? Mert ki lesz írva egy kajásbódén

Figyelt kérdés

Od nás priamo na Váš stôl !

Vychutnajte si naše špeciality v pohodlí Vášho domova.Skvelá ponúka burgrov ,hotdogov ,palaciniek a denné menu ,teraz už aj s možnosťou dovozu.Chutné, čerstvé a cenovo dostupné jedla ,ktoré potešia Vaše maskrtne jazýčky.Kazdy pracovný deň od 8.00 - 18 h

Prajeme Vám dobrú chuť !

2020. okt. 14. 19:30
 1/2 anonim ***** válasza:
0%

translate.google.com

Aztán kikerekíted azokat a részeket, amik kicsit nyögvenyelősen hangzanak.

2020. okt. 14. 20:02
 2/2 anonim ***** válasza:

Pont fordítva lenne logikus, mármint ha te magyar vagy, akkor, akkor magyar szöveget kéne szlovákra fordíttatni:D

Én szlovákul sajnos nem tudok, de a google fordító angolra egész jól fordít:

Tőlünk, egyenesen az ön asztalára!

Élvezze specialitásainkat az otthona kényelmében!

A Skvelá hamburgert, hot dogot és napi menüket kínál, most házhozszállítási lehetőséggel. Finom és friss ételek elérhető áron, melyek garantáltan elnyerik ízlelőbimbóinak tetszését!

Minden munkanapon reggel 8 és délután 6 óra között.

Jó étvágyat kívánunk!

2020. okt. 16. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!