Általában azok szoktak beképzeltek lenni, akik csak azt hiszik, hogy (jól) tudnak angolul.
2020. okt. 12. 09:43
2/22 anonim válasza:
Ja, a beképzelt angolul tudó magyar csak idézőjelesen tud angolul beszélni.
2020. okt. 12. 09:59
3/22 A kérdező kommentje:
Szerintem a tudást nem legyezgetni kellene vagy akkor elég kínosan sül el.
Köszi a válaszokat.
2020. okt. 12. 10:09
4/22 anonim válasza:
Az emberek nagy része előtérbe tolja azt, ha egyáltalán valamennyivel többet tud a nullánál bármiről.
2020. okt. 12. 10:26
5/22 anonim válasza:
Én több olyan angolul tudó embert ismerek, akik azért nézi a filmeket angolul, mert szerinte a magyar szinkron szar.
Bennem pedig fel se merül, hogy a magyar szinkron nézhetetlen lenne.
2020. okt. 12. 12:33
6/22 anonim válasza:
Sőt az egyikük kifejezetten azt mondta, hogy ő nem is hajlandó magyarul filmet nézni, úgyhogy csak olyanokkal néz filmet, akik tudnak angolul. Egyébként ostoba volt, mint a fal.
2020. okt. 12. 12:35
7/22 anonim válasza:
#4-es válaszával értek egyet.
De azért az is kérdés, hogy igazából mennyire vesszük felvágósnak, ahogy a másik előadja, mert szerintem a beképzeltség is relatív.
Ami a filmnézést illeti, szerintem sok nagyon jó szinkron van, örülök, hogy ennyire jók nálunk, igaz borzalmasokkal is találkozni.
Nem tudnám eldönteni, hogy az eredeti vagy a magyar jobb arányaiban nézve.
2020. okt. 12. 13:28
8/22 anonim válasza:
Akkor te is a beképzeltek táborát gyarapítod. Én miért nem vettem még észre egyik filmen se, hogy borzalmas a szinkron?
2020. okt. 12. 13:31
9/22 anonim válasza:
Mert nincs viszonyítási alapod.
2020. okt. 12. 13:49
10/22 anonim válasza:
Szóval megbántad, hogy megnézted angolul a filmeket, mert most már sokkal hepciásabb vagy a rossz szinkronokra?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!