Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » A Harry Potter eredeti hanggal...

A Harry Potter eredeti hanggal vagy szinkronnal jobb?

Figyelt kérdés
Mert nekem eredetiben tetszett jobban, de mi a ti véleményetek?

2020. szept. 27. 17:50
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Amúgy csak az elsőt láttam még, de van biasom az eredti verziók miatt, mert nagy angol fan vagyok, és szeretem hallani az eredeti kifejezéseket, hanghordozást és az akcentust.
2020. szept. 28. 21:01
 12/17 anonim ***** válasza:
51%
Nekem magyar szinkronnal jobban tetszik,talán a már említett színészek miatt..vagy amikor Harry megjelenik a Roxfortban(utolsó film) nekem jobban átjött az egész jelenet,mint eredeti nyelven..De izlések és pofonok!;)
2020. okt. 12. 20:57
 13/17 anonim ***** válasza:
50%

Természetesen eredetiben.

Magyarországon azért olyan gyenge az angol szint, és röhelyes a kiejtés, mert a tv-ben mindent szinkronnal adnak.

Szerencsére külföldön nőttem fel, ahol semmit nem szinkronizáltak, csak feliratoztak.

Folyékonyan beszélek angolul, néha azt hitték, amerikai vagyok. Pedig az iskolában nagyon gyengécskén tanították. Most pl. épp gondolkodom egy felsőfokú nyelvvizsgán.

Szóval, ha jót akartok magatoknak meg a gyerekeiteknek, eredetiben nézzétek a filmeket!

Persze emellett kell angol könyveket is olvasni. Angolul olvastam HP-t.

2020. okt. 26. 22:41
 14/17 anonim ***** válasza:
48%

Kedves gyökerek!

A válasz pontozásával a válasz HASZNOSSÁGÁT értékelitek, nem véleménykifejtésre szolgál! Tehát,ha valakinek a szinkronos tetszik, attól még nem kell lepontozni!

Köszöntem figyelmüket, ezentúl használják az agyukat, ha már eddig nem sikerült!

2020. okt. 26. 23:00
 15/17 anonim ***** válasza:
69%
Utolsó, engedd el, nem fognak megváltozni..Engem is lepontoztak, csak mert nekem jobban tetszik szinkronosan, de nem érdekel.😅
2020. okt. 26. 23:09
 16/17 anonim ***** válasza:
48%
Hát igen, a Harry Potter fanok eléggé egy szekta. Vérfürdőt rendeznek, ha valakinek más tetszik.
2020. okt. 27. 04:11
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
#16 úgy általánosságban a GYK használóival van gond.
2020. okt. 27. 09:31
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!