Sajtoslány kérdése:
Milyen nyelveken tudtok?
Figyelt kérdés
(Csak érdekel, milyen nyelveken beszéltek:))2020. szept. 17. 17:02
2/13 anonim válasza:
Angolul középfokú szinten, románul tanultam egész általánosban, (nem én akartam, csak nem volt más választásom, és mivel nem érdekel a nyelv, semmi nem maradt meg szinte.) illetve ebben a tanévben kezdtem el németet tanulni.
4/13 anonim válasza:
Angolul napi szinten beszélek, mivel külföldön élek. Pár nagyon ritkán használt szakszó kivételével mindent értek, szlenget, dialektust is.
Németül sokáig tanítottak de kb telibesząrtam a dokgot, szóval átlagos szövegben minden 5-6. szót értem csak.
Latinul, spanyolul, olaszul és japánul értek 1-2 szót, általában mert munka során vagy egyéb környezetben rámragadt.
Magyar az anyanyelvem.
5/13 anonim válasza:
Magyar, Szlovák, Cseh, Angol,
6/13 anonim válasza:
Angol olyan B2- C1 között, Olasz B2 nyelvvizsgám van, de már nagyon megkopott a tudásom. + magyar ofkorsz.
7/13 anonim válasza:
Utolsó: Ha képes vagy ezt így leírni, hogy "ofkorsz", akkor kizárt, hogy alárcsak A1-es szinten is tudsz angolul!
8/13 anonim válasza:
7, "Alárcsak" az angolul történő szándékosan rossz helyesírás, ami még véletlenül se humoros célzattal történik, igaz? Az, hogy brahiból össze vissza írsz, még nem jelenti azt, hogy nem tudsz rendesen
9/13 anonim válasza:
#7 Ó jesszusom :D te már csak tudod... Nagyon fontos volt belekötni, ugye?
10/13 anonim válasza:
Angolul folyékonyan, hollandban alapfok környékén vagyok és németül tanulok 5 éve, de nem annyira szeretem (választásom nem annyira volt, maximum ha másik iskolába vesznek fel), ráadásul ez az online oktatásos téma és a holland nagyon bezavartak... szerintem az is A2 körül van, legalábbis ami azt illeti, hogy mennyit értek belőle. Beszéd más kérdés :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!