Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Milyen nyelveken tudtok?

Sajtoslány kérdése:

Milyen nyelveken tudtok?

Figyelt kérdés
(Csak érdekel, milyen nyelveken beszéltek:))

2020. szept. 17. 17:02
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Magyar, Angol, Német
2020. szept. 17. 17:35
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Angolul középfokú szinten, románul tanultam egész általánosban, (nem én akartam, csak nem volt más választásom, és mivel nem érdekel a nyelv, semmi nem maradt meg szinte.) illetve ebben a tanévben kezdtem el németet tanulni.
2020. szept. 17. 17:36
 3/13 anonim ***** válasza:
Lovári minimálisan.
2020. szept. 17. 17:41
 4/13 anonim ***** válasza:

Angolul napi szinten beszélek, mivel külföldön élek. Pár nagyon ritkán használt szakszó kivételével mindent értek, szlenget, dialektust is.

Németül sokáig tanítottak de kb telibesząrtam a dokgot, szóval átlagos szövegben minden 5-6. szót értem csak.

Latinul, spanyolul, olaszul és japánul értek 1-2 szót, általában mert munka során vagy egyéb környezetben rámragadt.

Magyar az anyanyelvem.

2020. szept. 17. 17:44
 5/13 anonim válasza:
100%
Magyar, Szlovák, Cseh, Angol,
2020. szept. 17. 17:46
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Angol olyan B2- C1 között, Olasz B2 nyelvvizsgám van, de már nagyon megkopott a tudásom. + magyar ofkorsz.
2020. szept. 17. 18:13
 7/13 anonim ***** válasza:
0%
Utolsó: Ha képes vagy ezt így leírni, hogy "ofkorsz", akkor kizárt, hogy alárcsak A1-es szinten is tudsz angolul!
2020. szept. 17. 18:50
 8/13 anonim ***** válasza:
88%
7, "Alárcsak" az angolul történő szándékosan rossz helyesírás, ami még véletlenül se humoros célzattal történik, igaz? Az, hogy brahiból össze vissza írsz, még nem jelenti azt, hogy nem tudsz rendesen
2020. szept. 17. 18:58
 9/13 anonim ***** válasza:
71%
#7 Ó jesszusom :D te már csak tudod... Nagyon fontos volt belekötni, ugye?
2020. szept. 17. 18:59
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Angolul folyékonyan, hollandban alapfok környékén vagyok és németül tanulok 5 éve, de nem annyira szeretem (választásom nem annyira volt, maximum ha másik iskolába vesznek fel), ráadásul ez az online oktatásos téma és a holland nagyon bezavartak... szerintem az is A2 körül van, legalábbis ami azt illeti, hogy mennyit értek belőle. Beszéd más kérdés :D
2020. szept. 17. 23:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!