Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Ha nincs nyelvérzékem, akkor...

Ha nincs nyelvérzékem, akkor is meg tudom tanulni az angolt, főleg, ha külföldön dolgozok?

Figyelt kérdés
Nehezen tanulom az angolt sajnos, nehezen értem, amit mondanak, elfelejtem a mondatnak az elejét mire a végére érnek. Külföldre megyek augusztusban és érdekelne, hogy egy év alatt így is meg lehet tanulni angolul, úgy hogy azért megértsem amit mondanak és valamilyen szinten folyékonyan beszéljek? Valakinek olyan könnyen megy a nyelv én meg csak kínlódok. :(( Ahova megyek ott magyarul is fogok beszélni egyébként, mert magyarral fogok együtt élni, nem tudom, hogy ez mennyiben befolyásolja majd a tanulást.
2010. aug. 1. 12:08
 1/6 anonim ***** válasza:
Hidd el sokkal könnyebb megtanulni így egy nyelvet mint könyvből. Persze hozzá kell majd szokni de nem lehetetlenség.
2010. aug. 1. 12:14
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha nicns nyelvérzéked, hogyan tanultál meg magyarul?
2010. aug. 1. 12:17
 3/6 A kérdező kommentje:
utolsónak. ne keverjük az anyanyelvet az idegen nyelvvel.
2010. aug. 1. 13:11
 4/6 anonim ***** válasza:
Az értés biztos menni fog, de e beszéd nem biztos, úgyhogy lehet, hogy mindent fel kell majd írnod, és némának fognak nézni.
2010. aug. 1. 13:56
 5/6 A kérdező kommentje:
de idővel tudok majd beszélni folyamatosan is valószínűleg,nem?
2010. aug. 1. 14:34
 6/6 anonim ***** válasza:
hát ha kint minél kevesebbet beszélsz magyarul,akkor menni fog! De az lenne a legjobb ha nem tudnál kint magyarul beszélni,mert akkor rá lennél kényszerülve hogy az angolt használd.
2010. aug. 2. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!