Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Több fórumon is találkoztam...

Cövi kérdése:

Több fórumon is találkoztam már a ,,kapta halt'' kifejezéssel.Ennek mi a jelentése?

Figyelt kérdés

#kapta halt
2020. jún. 15. 19:58
 1/4 anonim ***** válasza:
27%

Tessék, kigugliztam neked, mert ilyen király csávó vagyok - és nem mellesleg sokkal intelligensebb is mint te, mert te erre nem voltál képes:

"Nullos, kapta, halt: a Rainbow Six Siege multiplayer játékban sokszor elhangzott szakkifejezések. “Nullos”, mikor az ellenfelet injured-dé teszik. Vagyis jelentősen lesérül és földre zuhanva reméli, hogy társa felszedi őt. Kapta és halt, mikor sikeres célzást követően eltalálják az ellenfelet, tehát “kapta”, majd ha ez megfelelő mennyiségben megtörtént, akkor pedig meg is hal, tehát “halt”."

2020. jún. 15. 20:12
 2/4 A kérdező kommentje:

Magadat futtatni,miközben a másikra degradáló kijelentést teszel,pont hogy unintelligens viselkedésre vall.Ne tartsd magad se királynak,se túl okosnak,mert egyik sem vagy!Miért feltételezed,hogy inkább az időigényesebb és bonyolultabb módszert választva itt próbálom kielégíteni a kíváncsiságomat,ahelyett hogy egyszerűen rákeresnék az interneten?

Ezen már régen túl vagyok.Jómagam is belefutottam az általad kimásolt "megoldásba",csak az nem volt meggyőző számomra,ezért vagyok itt.Az említett kifejezéssel több közösségi portál komment szekciójában is találkoztam,ahol nem 10 éves gamer gyerekek eszmecseréje folyt és azt reméltem,hogy itt kulturált formában kaphatok választ a kérdésemre.

Úgy látszik tévedtem...

2020. jún. 16. 03:53
 3/4 anonim ***** válasza:
12%

Szakkifejezesek???!!! Brrahaha, inkabb dedos, hugyagyu analfabeta duma.

Kosz, jot nevettem, Mr Kiraly!

2020. jún. 16. 04:19
 4/4 anonim ***** válasza:
56%
Más néven "kapta halált" vagy "halált kapott" --> tehát "meghalt".
2021. márc. 4. 19:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!